Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Διαλύονται τα Αντικαρκινικά Νοσοκομεία - Μεγάλος κίνδυνος για τη ζωή των καρκινοπαθών

      Εκτός τόπου και χρόνου η εθνικολαϊκίστικη κυβέρνηση της ψευτοαριστεράς.
Είπε στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ «ο μπαρουφολόγος» Πρωθυπουργός. Τα σκυλιά αλυχτάνε αλλά το καραβάνι προχωρά. Αδικούν τα Καραβάνια. Οργανώθηκαν από ανθρώπους που διεκδικούσαν καλύτερο αύριο στη ζωή τους. Ο κος Τσίπρας αντιθέτως σπρώχνει το λαό στο γκρεμό. Οι μόνοι που λυσσάνε είναι οι πολίτες, αφού η κυβέρνηση μας πήρε και τα «σώβρακα».
        Το μόνο ανένδοτο αγώνα που κήρυξε η κυβέρνηση είναι κατά των κοινωνικών δικαιωμάτων. Τολμάνε ακόμη να λένε ότι πολεμάνε τα συμφέροντα. Ποιοι; Αυτοί που άφησαν πανί με πανί τους πολίτες με τα ισοδύναμα μέτρα, τα οποία βαπτίζουν παράλληλο πρόγραμμα. Αυτοί που αφήνουν ανέργους χιλιάδες εργαζόμενους των καναλιών, μόνο και μόνο για να «το παίξουν» αδιάφθοροι, αν και όπως αποδεικνύεται καίγονται με υπερθεματιστές αδειών.
        Κοίτα ποιοι μιλάνε; Διέλυσαν το ΕΣΥ και ζητάνε και «τα ρέστα» με τον «μπουλντόζα» κο Πολάκη.
        Είναι ξεκάθαρο πια ότι ο κος Πολάκης είναι «ο λαγός» του κύριου Τσίπρα. Ο Ρομπέν των Μνημονίων μέσω facebook. Ο κος Ξανθός είναι παρατηρητής Υπουργός Υγείας.
Δεν τρώμε κουτόχορτο.
         Διέλυσαν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και οι Ασθενείς πεθαίνουν αβοήθητοι. Πουλάνε τρέλα ότι δήθεν σώζουν το σύστημα. Θυμίζουν τους πολιτευτές του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου που έταζαν ότι θα φτιάξουν ακόμα και θάλασσες σε ορεινές περιοχές.
.................................................................................................................................................................
................................................................................................................................................................
Δεν θα τους αφήσουμε .
Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.
         Οι πολίτες και οι εργαζόμενοι λυσάνε κατά της ψευτοαριστερής κυβέρνησης που διαλύει τη Δημόσια Υγεία. Θα είμαστε όλοι στο Καραβάνι που θα παρασύρει τις διαλυτικές πολιτικές «του τρίο» της καταστροφής.
        ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016. ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Θα εκκινήσει από το ΕΚΑΒ 7πμ και θα διέλθει από όλα τα Νοσοκομεία του κέντρου και θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας. Πορεία 10 χιλιομέτρων.
                                            ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
       Αύριο σε Δελτίο Τύπου θα αποκαλύψουμε τον Γολγοθά των Ασθενών με Πάρκινσον και τις αεροδιακομιδές για πλάκα που συνεχίζουν να γίνονται από το Νοσοκομείο Σαντορίνης με μεγάλο σοκ για τους Ασθενείς. Με ονόματα!!! Την άλλη εβδομάδα τον Γολγοθά των Νεφροπαθών, τις μεσαιωνικές συνθήκες αιμοκάθαρσης, καθώς επίσης την διάλυση του ΕΚΑΒ.
Από την Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ
......................................
Διαβάστε ολόκληρη τηνη προαναφερόμενη ανακοίνωση, στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: