Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Διοικητή του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, για τις αντικαταστάσεις Προϊσταμένων.

Αριθμ. Πρωτ:….......195.
Πάτρα………….13.9.16.       ΠΡΟΣ: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.  

          Με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση του Διοικητή του Γ.Ν Πατρών, του Κου Σερεμέτη, ανακοίνωση όπου δυστυχώς ΨΕΥΔΕΤΑΙ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ τους ΠΑΝΤΕΣ και συνάμα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον κυβερνητικό τραγέλαφο, τον κυβερνητικό μπαξέ, όπου άλλα λέει ο ένας υπουργός (Κατρούγκαλος) και άλλα ο άλλος (υγείας), άλλα ψηφίζουν και νομοθετούν και άλλα εφαρμόζουν, έχουμε να πούμε τα εξής:
ü Κατ΄ αρχήν λυπούμαστε για το σοβαρό ατόπημα, ενός Διοικητή, να μην απαντάει εγγράφως ως όφειλε στα όσα του καταλογίζουν οι φορείς και οι ενδιαφερόμενοι που καρατομούνται, αλλά με ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ που περιέχουν ανακρίβειες και στοιχεία που σήμερα δεν έχουν καμία αξία, όπως είναι η περίφημη μπαγιάτικη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του 2014, την οποία έχει ξεπεράσει ήδη η ισχύουσα νομοθεσία.
ü Υπενθυμίζουμε στον Διοικητή τα δύο ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ δεδομένα που συνειδητά ΚΑΤΑΠΑΤΑ και ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ, το άρθρο 30 του Ν.4369/16, βάσει του οποίου καθήκοντα Προϊσταμένων εξακολουθούν να ασκούν οι κατά την δημοσίευση του παρόντος Νόμου Προϊστάμενοι, συνεπώς απαγορεύεται κάθε αντικατάσταση Προϊσταμένων μέχρι τις σχετικές κρίσεις και ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ του Νοσοκομείου που έως ότου τροποποιηθεί δεν προβλέπει και δεν επιτρέπει τις επιλογές που κάνει. Νόμοι και διατάξεις που δεν έχουν καταργηθεί, που δεν έχουν τροποποιηθεί, που είναι σε ισχύ και είναι υπεράνω των κομματικών εντολών και υπουργικών εγγράφων. Νόμοι και διατάξεις που δεν παρακάμπτονται και που οφείλει να τηρεί και να εφαρμόζει.
      Δυστυχώς ο Διοικητής, με την επιφοίτηση του ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, υποδυόμενος τον ρόλο του ¨ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ¨ και ως ¨ΝΕΟΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ IE¨, προτείνει-εισηγείται-γράφει και υπογράφει ΚΑΡΑΤΟΜΙΣΕΙΣ που τις βαφτίζει ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, καθαιρέσεις που προσπαθεί με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και το βαρύγδουπο αιτιολογικό της δήθεν ¨αποκατάστασης της αλήθειας¨, να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, αποφεύγοντας έτσι την συνάντηση του με τους φορείς, τους οποίους μη έχοντας επιχειρήματα τους συκοφαντεί, ξεσκεπάζοντας έτσι πολύ γρήγορα τον απαράδεκτο και προκλητικό του κακό χαρακτήρα, καθ΄ υπόδειξη των ¨κολλητών του¨ που όντως υπάρχουν και των συμβουλεύουν γι΄ αυτές τις προαναφερόμενες παρανομίες που δεν είναι και οι μοναδικές.
       To Σωματείο μας Κύριε Διοικητά, δεν ανήκει στους διάφορους κατ΄ επάγγελμα καταγγέλλοντες. Στην διαδρομή του έχει δείξει δείγματα γραφής, με τις υπεύθυνες θέσεις που έχει πάρει και τις σοβαρές προτάσεις που έχει κάνει, αλλά και τις ουσιαστικές διεκδικήσεις του για το Νοσοκομείο και τους Συναδέλφους Εργαζόμενους σ΄ αυτό, τους Εργαζόμενους που εσείς προσπαθείτε να διασπάσετε και βεβαίως έχει κάνει πολλές καταγγελίες όταν έχει απέναντί του ανθρώπους σαν και εσάς και ιδιαιτέρως όταν βρίσκεται απέναντι σε πρακτικές που δεν στηρίζουν το Νοσοκομείο και τους Εργαζόμενους σ΄ αυτό. Δείχνει παντού και πάντα ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, στοιχεία που χρειάζεται αυτήν την περίοδο το Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, εν αντιθέσει με τον ΛΑΙΚΙΣΜΟ και την ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ.
            Δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι αύριο θα επισκεφθούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου και θα επιδιώξουμε να πάρουμε εκείνες τις απαντήσεις που δεν μας έχει δώσει μέχρι σήμερα, για την σωρεία των παρανομιών και παρατυπιών που εφαρμόζει. Θα επιδιώξουμε και μέσω της 6ης Υ.Πε να επανέλθει η τάξη και η νομιμότητα και αν αυτό δεν επιτευχθεί, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα μπορέσουμε να ανεχθούμε και να αποδεχθούμε τέτοιες πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: