Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Την Πρόσληψη 50 επιπλέον ατόμων, αποκλειστικά για τον Νοσηλευτικό κλάδο, ζήτησε από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας κατά την προχθεσινή Κινητοποίησή μας.

    Πάρα πολύ μεγάλος ο προβληματισμός μας σε ότι αφορά την διαχείριση του προσωπικού.
      Ειλικρινά δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε, να ακούμε για προσλήψεις - πολλές προσλήψεις και όλα τα τμήματα να φωνάζουν για την ανάγκη ενίσχυσης τους με προσωπικό.
       Ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως επιλέγονται αυτοί που  εργάζονται στα covid. Γιατί αυτά τα τμήματα δεν στελεχώνονται με τους προσληφθέντες για αυτόν τον σκοπό. Γιατί δεν λαμβάνονται υπόψιν τα προβλήματα υγείας των Συναδέλφων μας και  στέλνονται στα covid για δουλειά και όχι μόνον.
     Με δεδομένα όλα αυτά και όχι μόνον
αλλά και τις επιλογές των προσλήψεων που έγιναν, επιλογές που δεν ήταν πρώτης προτεραιότητας, ίσως και κάποιες απ΄ αυτές φωτογραφικές
                  Στα πλαίσια της προχθεσινής κινητοποίησης
Ζητήσαμε από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, ΑΜΕΣΑ την πρόσληψη 50 ατόμων, κυρίως Νοσηλευτικού προσωπικού, Τραυματιοφορέων και Βοηθών θαλάμων, ένα ζήτημα που θα μας απασχολήσει έντονα στην επικείμενη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, την Τρίτη 2/3/21.

Δεν υπάρχουν σχόλια: