Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ. ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΙ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΙΜΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

           Η  υγειονομική κατάσταση είναι κρίσιμη. Ασκείται μεγάλη  πίεση στα νοσοκομεία της χώρας από τα αυξανόμενα περιστατικά κορωνοιου. Δεν μας έφθανε η πανδημία τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το καιρό.
      Να συγχαρούμε τους συναδέλφους για την ευσηνειδησία και τον επαγγελματισμό που δείχνουν εν μέσω τέτοιων έντονων καιρικών συνθηκών. Ευρισκόμενοι στους απροσπέλαστους από το χιόνι δρόμους   προσπαθούν   να φθάσουν στα νοσοκομεία να αναλάβουν υπηρεσία.
      Παραμένουν στα νοσοκομεία οι νυκτερινοί  συνάδελφοι  και προσφέρουν περίθαλψη σε περιστατικά κορωνοιου φορώντας στολές υψηλής προστασίας πάνω από 12 ώρες που όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι εξαντλητικό.
Αξίζουν  το σεβασμό όλων.  Όχι λόγια, χειροκροτήματα.  ΠΡΑΞΕΙΣ  
ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
  Οι συνάδελφοι μας ενημερώνουν ότι δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμα τα εμβολιαστικά κέντρα. σήμερα. Είναι αδύνατες οι μετακινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Ακόμη και από τους εργαζόμενους στα εμβολιαστικά κέντρα. Για να μην καταστραφούν εμβόλια θα πρέπει να αναβληθούν για σήμερα  οι εμβολιασμοί στα σημεία που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Πέρνουν τηλέφωνο άτομα  που έχουν ραντεβού για εμβολιασμό και δηλώνουν αδυναμία να φθάσουν. 
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.
     Αναβλήθηκαν αναπόφευκτα οι  εμβολιασμοί στα νοσοκομεία. Όμως σε πολλά νοσοκομεία λήγουν σήμερα τα εμβόλια και εαν δεν γίνουν θα καταστραφούν  (π.χ. Δρομοκαιτειο, ΚΑΤ). Γίνεται πολύ σωστά  προσπάθεια  να προσέλθει ο στρατός. 
                                      Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: