Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Λίγα λόγια για τα τελευταία συμβαίνοντα στον χώρο μας

          Το  τελευταίο διάστημα για πολλούς και διαφόρους λόγους, που δεν οφείλονται σε εμάς και που σαφώς δεν προσδιορίστηκαν από εμάς, βρεθήκαμε ως Νοσοκομείο και Εργαζόμενοι στο στόχαστρο.
     Στοχοποιηθήκαμε λόγω της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού στο δυναμικό μας, για ζητήματα που δημιούργησε η ανεπάρκεια των Διοικούντων, μια ανεπάρκεια που πήγαν  να την φορτώσουν στους Εργαζόμενους και τους Ιατρούς με την αστεία επιχειρηματολογία της προσωπικής  ευθύνης του καθενός μας.
           Το Σωματείο μας και προσωπικά ο Πρόεδρος μας, ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ  σε όλα αυτά, στην ενορχηστρωμένη επίθεση, που το επαναλαμβάνουμε ήθελε υπαίτιους της διασποράς του κορονοϊού στον χώρο μας, τους ίδιους τους Εργαζόμενους και τους Ιατρούς που δεν είχαν εμβολιαστεί και δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τα οποία η Διοίκηση, όπως έλεγε, είχε δώσει σαφείς εντολές και δυνατότητες,            
                             ανάγοντας έτσι όλα τα κακά συμβαίνοντα
στην προσωπική ευθύνη του καθενός μας  και όχι στις επιλογές των Διοικούντων και γενικά των αρμοδίων που σαφώς ευθύνονταν για την επικρατούσα κατάσταση στο Νοσοκομείο, για να καλύψουν προφανώς τις δικές τους αστοχίες τα δικά τους λάθη και παραλήψεις την ανεπάρκειά τους που είναι εμφανής και που εντόπισε και η Υ.Πε.
                      ΖΗΤΗΜΑΤΑ όπου ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ και μάλιστα ΕΠΙΤΥΧΩΣ
αν και επιστρατεύθηκαν πάρα πολλοί παράγοντες που διαστρέβλωναν τα λεγόμενά μας,  τον αγώνα μας και τις επιδιώξεις μας, που δεν ήταν άλλες από την υπεράσπιση των Συναδέλφων - Μελών και του Νοσοκομείου μας.
      Δυστυχώς στην προαναφερόμενη προσπάθεια του Σωματείου μας, για την υπεράσπιση των Συναδέλφων - Μελών μας, δια  του Προέδρου  μας, ως είχαμε υποχρέωση,  βρήκαμε απέναντί μας  διάφορους παράγοντες, οι οποίοι  με κορμό την Διοίκηση και κύκλους των Διοικούντων που βρήκαν αποκούμπι σε εντεταλμένους παράγοντες του χώρου μας  και όχι μόνον, όπως την φιλοκυβερνητική παράταξη την ΑΚΕ, κάποιους Ιατρούς μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού, κλπ άλλα μέσα, ενωμένοι για τους δικούς του λόγους ο καθένας επεδίωξαν βεβαίως ανεπιτυχώς να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να αμφισβητήσουν το Σωματείο μας στην ώρα της μάχης, λέγοντας πως με τις Παρεμβάσεις μας:
  - Ότι στεφόμασταν κατά των Εργαζόμενων τούς οποίους αυτοί στήριζαν. Ψέμα ασύστολο και επιχείρημα κάλπικο. Εμείς απεναντίας εναντιωθήκαμε για να υπερασπιστούμε τους Συναδέλφους μας και τους Ιατρούς που ενοχοποιούσε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Θεδωρίδου, η Διοίκηση μέσω του Διοικητή, κλπ άλλοι παράγοντες.
- Ότι στρεφόμασταν κατά του Νοσοκομείου και ότι θέλαμε το κλείσιμό του, επειδή ζητούσαμε την αναστολή της λειτουργίας της παθολογικής για λίγες ημέρες και μέτρα προστασίας των Ασθενών των Ιατρών και των Εργαζόμενων, μέτρα που δεν υπήρχαν και  τα οποία εφάρμοσαν κατόπιν εορτής, με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση και αφού το κακό είχε ήδη γίνει. Μέτρα που αν μας άκουγαν σαφώς δεν θα είχαμε την γνωστή  διασπορά και δεν θα είχαν στραφεί τα φώτα δημοσιότητας στον χώρο μας.
        Δυστυχώς  με ψεύτικα επιχειρήματα που δεν τεκμηρίωσε κανένας τους  μέχρι σήμερα όπως τούς προκάλεσε σχετικά ο Πρόεδρος μας, χρησιμοποιήθηκαν όλοι αυτοί για να ισοπεδώσουν την φωνή αντίστασης του Σωματείου μας και του Προέδρου μας, τον φορέα στήριξης των Συναδέλφων μας, για  τους δικούς τους βεβαίως λόγους ο καθένας τους.
      Δυστυχώς Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να σας στρέψουν εναντίον μας, για  να πετύχουν το γνωστό ¨διαίρε και βασίλευε¨  για προφανείς λόγους, έτσι ώστε να Διοικήσουν ανενόχλητοι και να μην αναδεικνύονται οι αστοχίες τους και η ανεπάρκειά  τους που είχε ως συνέπεια την διασπορά του κορονοϊού, μια ανεπάρκεια   που σαφώς εντόπισε και η 6η Υ.Πε που έτρεξε βεβαίως με καθυστέρηση να περισώσει, αμφισβητώντας έτσι την Διοίκηση και την επιτροπή λοιμώξεων για την σύσταση της οποίας δεν είναι άμοιρη ευθυνών η Διοίκηση  μια πρακτική και γεγονότα που σε άλλες συνθήκες σαφώς θα είχαν στείλει αρκετούς από αυτούς στο σπίτι τους.  
     Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Αυτοί οι προαναφερόμενοι παράγοντες,  που σαφώς σ΄ αυτήν την φάση  ηττήθηκαν, τόσο για τις πρακτικές τους που αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές όσο και για τις επιθέσεις τους εναντίον μας, 
           μην θεωρείτε ότι μένουν θεατές,
καθημερινά περιφερόμενοι κτυπούν με διάφορους τρόπους. Άλλοι  μας διαβάλλουν και μας συκοφαντούν και λέμε συκοφαντούν και κατακρίνουν όλους μας γιατί αν και προκλήθηκαν δεν έχουν τεκμηριώσει όλα όσα λένε εναντίον μας και άλλοι προσπαθούν να επιβληθούν επιτιθέμενοι  με σοβαρές παρενοχλήσεις εναντίον πολλών Συναδέλφων μας, ένα ζήτημα που σαφώς θα μας απασχολήσει έντονα στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: