Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΤΡΑ - flamis.gr: “Ρόμπα” το Νοσοκομείο Ρίου! “Πόρτα” για τον Κικίλια… μέσω “πρόσκλησης” σε αιρετούς της πόλης! ΓΕΛΑΕΙ… ΚΑΙ Ο COVID 19!!!

     
 Απίστευτα προσβλητική η ενέργεια του υποδιοικητή του Νοσοκομείου Ρίου Δημήτρη Μπάκου να στείλει πρόσκληση σε αρκετούς εκπροσώπους φορέων και αρχών της πόλης με αφορμή την αυριανή παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για τα εγκαίνια της καρδιοχειρουργικής κλινικής, στην οποία όμως τους επισημαίνει ότι… δεν μπορούν να πάνε!
   Η πρόσκληση είναι στην κυριολεξία για γέλια, αφού τους επισημαίνουν πως… με μεγάλη χαρά τους ενημερώνουν για τα εγκαίνια στη συνέχεια τους λένε ότι… η φυσική τους παρουσία δεν επιτρέπεται λόγω των μέτρων Covid. Λες και οι προσκεκλημένοι είχαν ανάγκη απλής ενημέρωσης, αφού άπαντες γνωρίζουν ότι αύριο θα γίνουν τα εγκαίνια. Το έγγραφο αυτό εστάλη σε αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους, εκπροσώπους αρχών και φορέων της πόλης κλπ.
      Δεν γνωρίζουμε αν το περιεχόμενό του έχει τεθεί υπ’ όψιν του υπουργού Βασίλη Κικίλια ή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ‘όμως και μόνο όταν το διαβάζει κάποιος… το μόνο που μπορεί να κάνει είναι… να γελάσει! Μάλιστα η “απαγόρευση” εστάλη και σε ανθρώπους που έχουν εργαστεί για την καρδιοχειρουργική κλινική, πολύ περισσότερο από ότι ο κ. Μπάκος.                      Απομένει να δούμε αύριο σε ποιους επετράπη η “είσοδος” και αν όντως… τηρούνται τα μέτρα. Γιατί νέα “Ικαρία” δεν σηκώνει η Ν.Δ.
Αναδημοσίευση από το  flamis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: