Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Συνελήφθη ο Αν. Διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα

   Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αν. Διοικητής έκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα - Ακολούθησε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν - Νωρίς το απόγευμα ο Αν. Διοικητής αφέθηκε ελεύθερος.
     Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα ο Αν. Διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα γιατί εκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα! 
     Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετα τη μια το μεσημέρι οταν ο Αν. Διοικητής εντόπισε στους χώρους του νοσοκομείου, έναν πολίτη, Ρομά, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Στη συνέχεια του έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Αν. Διοικητής και πολίτης οδηγήθηκαν στο τμήμα,  όπου ο πρώτος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή και παραβίαση του άρθρου 265 περί διάδοσης του κορωνοϊου
     Ο πολίτης έκανε κι εκείνος μήνυση στον Αν. Διοικητή με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος
    Στην επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον Αν. Διοικητή επιβεβαίωσε το γεγονός της σύλληψής του μετά τη μήνυση που του εκανε ο πολίτης, ο οποίος ενοχλήθηκε απο την παρατήρηση που του εκανε γιατί δεν φορούσε μάσκα. Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ο διοικητής του νοσοκομείου. αφέθηκε ελεύθερος. 
Αναδημοσίευση από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: