Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Μιχ. Γιαννάκος: ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ. ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΜΕΘ. ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!!!!!!!!

   Το Δρομοκαΐτειο  γέμισε κορωνοϊό. Δύο ασθενείς πέθαναν από κορωνοϊό, οκτώ κινδυνεύουν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία αναφοράς και 36 ψυχικά ασθενείς με κορωνοϊό ξέμειναν  στο Δρομοκαΐτειο και    νοσηλεύονται  σε ένα νοσοκομείο που δεν διαθέτει τα στοιχειώδη.
     Γνωρίζουν ότι αυτή η απόφαση τους θα στείλει στο θάνατο πολλούς ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
      Όλοι οι  νοσηλευόμενοι Ασθενείς  στο ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ σε όλα τα τμήματα  πιά είναι ύποπτα κρούσματα.
                         Απόγνωση επικρατεί στο προσωπικό.
   Κανένα τμήμα δεν είναι ασφαλές. Και όμως συνεχίζουν να έχουν σε εφημερία το νοσοκομείο,  αν και όσοι ψυχικά ασθενείς εισάγονται κινδυνεύουν να κολλήσουν. 
    Σήμερα οι εργαζόμενοι  έχουν προγραμματίσει στίς 8:30 π.μ. κινητοποίηση έξω από το γηροψυχιατρικό τμήμα που έγινε κορωνοϊού χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές και εξοπλισμό. 
ΜΕΘ.
       Ο Υπουργός Υγείας προχθες βράδυ επισκέφθηκε το ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Προφανώς ρώτησε για τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ. Δέκα είχαν χθες. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο ΤΖΑΝΕΙΟ, ΝΙΚΑΙΑ, ΕΛΠΙΣ ΠΑΜΑΚΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ  κ.α.λ.  δεκάδες ακόμη διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.
    Άνοιξε  την αίθουσα ανάνηψης ως προσωρινή  ΜΕΘ το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ για να εξυπηρετήσει δικά του περιστατικά. Το ΣΩΤΗΡΙΑ για πρώτη φορά   γεμάτες οι ΜΕΘ με 84 ασθενείς. Το ΚΑΤ επίσης για πρώτη φορά γεμάτες οι ΜΕΘ με 51 διασωληνωμένους. Επειδή  τις ΜΕΘ τις μετέτρεψαν σε κορωνοϊού έχουν στην αναζωογόνηση  τέσσερα διασωληνωμένα   γενικά περιστατικά. Το ίδιο και στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Στις χειρουργικές αίθουσες  και  σε φορεία στη μαφ. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ έχει τρείς κενές κλίνες. Το ΑΤΤΙΚΟ εφημερεύει τώρα χωρίς κενή κλίνη ΜΕΘ.
      Ο ΕΡΥΘΡΟΣ έδωσε 10 κλίνες σε προσωρινή  ΜΕΘ,  τη καρδιολογική μονάδα, αλλά θα γεμίσει αμέσως κυρίως με δικά του περιστατικά αφού πια είναι ειδικό νοσοκομείο κορωνοϊού.
    Τα πάντα γεμάτα.   Οι ΜΕΘ γεμάτες και διασωληνωμένοι επί ημέρες εκτός, καρτερούν τον θάνατο.
        Η  επιστράτευση των ιδιωτών  θυμίζει   την ελληνική ταινία   ο μπακαλόγατος με το Ζήκο  όταν  ο Ρίζος του παίρνει  τη γυναίκα και λέει κρατάτεμε  να  μην  τον δείρει.               Ζήκος η  κυβέρνηση  και  Ρίζος οι ιδιώτες... Εδώ όμως είναι τραγωδία..
  Μιχ. Γιαννάκος  Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: