Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Πάτρα: Ιδιώτες γιατροί ετοιμάζονται να ενισχύσουν κλινική του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" ;;;;;;;;;

    Ιδιώτες πνευμονολόγοι ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας", καθώς συνάδελφοί τους έχουν εξαντλήσει τα όρια αντοχής τους.
      Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ιδιώτες γιατροί δηλώνουν έτοιμοι, ως εθελοντές, να εργαστούν στην πνευμονολογική κλινική του νοσηλευτηρίου, θέλοντας να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους που επί μήνες δίνουν καθημερινά μάχη.
     Στελέχη της συγκεκριμένης κλινικής ήλθαν σε επαφή με συναδέλφους τους που λειτουργούν ιδιωτικά ιατρεία, ρωτώντας τους εάν θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της λειτουργίας της κλινικής.
     Η απάντηση τουλάχιστον 4 πνευμονολόγων ήταν θετική και όπως όλα δείχνουν το προσεχές διάστημα θα αναλάβουν δράση, ώστε και οι γιατροί της κλινικής να μπορέσουν να κάποιες ημέρες να ξεκουράζονται, δεδομένου ότι δεν λείπουν ούτε ώρα από το νοσοκομείο.
     Μάλιστα ήδη έχει ενημερωθεί και ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών και τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν οι απαιτούμενες συνεννοήσεις με τη διοίκηση του νοσηλευτηρίου "Αγ. Ανδρέας" , ώστε να υπερπηδηθούν γραφειοκρατικά εμπόδια και οι ιδιώτες γιατροί να φορέσουν τις άσπρες μπλούζες τους και να ριχτούν στην μάχη. 
Anadhmos;ieysh ap;o Τempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια: