Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Αίτημα από το Σωματείο μας για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του με την Διοίκηση.

Αριθμ. Πρωτ……..............12.        ΠΡΟΣ:  Διοικητή Γ.Ν Πατρών. 
Πάτρα……….....…....31/1/22.                    Κον Θεοδωρόπουλο Ηλία
        Μετά την ολοκλήρωση των Εκλογικών μας Διαδικασιών και την Συγκρότηση του Νεοεκλεγμένου Διοικητικού μας Συμβουλίου, μία από τις πρώτες μας επιδιώξεις-κινήσεις είναι η Συνάντησή μας μαζί σας, δεδομένου ότι εκκρεμούν πάρα πολλά ζητήματα. Πάρα πολλά προβλήματα είναι ανοικτά και  εν αναμονή της άκρως αναγκαίας και απαραίτητης επίλυσής τους.
       Το ΝΕΟΕΚΛΕΓΜEΝΟ Δ.Σ του Σωματείου μας, αναλαμβάνει την ευθύνη του Σωματείου μας, σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Σε μια περίοδο πανδημίας, που βρίσκει τα Νοσοκομεία της χώρας μας, συνεπώς και το δικό μας, αλλά και τους Συναδέλφους Εργαζόμενους σ΄ αυτ, να δίνουν  μια ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ, ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ, χωρίς πολιτικές που να τους στηρίζουν. 
     Απέναντι σ΄ αυτήν την κατάσταση, όπου θα πρέπει να συμπεριλάβουμε την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ σε συνάρτηση με τις ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και την ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, τα λάθη και τις παραλήψεις του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ και βεβαίως τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΜΑΣ ζητήματα, 
              με δεδομένη 
την ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ, που δεν είναι άλλη από την ΕΠΙΛΥΣΗ των ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό, θα ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ με ιδιαίτερη επιμονή ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντήσεις μαζί σας 
             Έτσι ώστε 
μέσα από έναν ουσιαστικό και φερέγγυο διάλογο και βεβαίως τον πρέποντα σεβασμό απέναντι σ΄ αυτό που υπηρετούμε, να βρούμε τις αναγκαίες και απαραίτητες λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: