Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΜΠΑΧΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΕΣΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.

 ΚΑΤ.
    Παρ ότι οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποίηση από την περασμένη εβδομάδα για  τη λήψη μέτρων λόγω της  επερχόμενης  χιονόπτωσης δεν έγινε τίποτα. Ο περιβάλλοντος χώρος του νοσοκομείου γεμάτος χιόνι. Από την είσοδο αδύνατη η πρόσβαση στα επείγοντα. Πουθενά εκχιονιστικό.
  Οι δρόμοι γύρω από το νοσοκομείο απροσπέλαστοι  Είναι δύσκολη η πρόσβαση ασθενών.
   Εγκλωβίστηκαν τα αυτοκίνητα του προσωπικού  στα πάρκινγκ του νοσοκομείου. Δεν μπορούν να  τα πάρουν   να πάνε σπίτι τους. Το προσωπικό δεν μπορεί να φύγει γιατί δεν φρόντισαν από το νοσοκομείο για τη μετακίνηση τους, από και προς το Σταθμό ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. Ένα λεωφορείο που  νοίκιασαν με πρωτοβουλία των υπαλλήλων δεν πήγε.
   Το προσωπικό δεν μπορεί να προσεγγίσει το νοσοκομείο για απογευματινή και Βραδυνή βάρδια. Το προσωπικό που πήγε το πρωί θα κάνει τριπλό βάρδια, πρωί απόγευμα νύκτα. Ευτυχώς εξασφαλίστηκε στέγη και φαγητό εντός του νοσοκομείου σε όσους συναδέλφους δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους.
    Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι από αύριο θα επιληφθεί των μετακινήσεων του προσωπικού η πολιτική προστασία!!!!!!!
                    Δέστε εικόνες νοσοκομείου ΚΑΤ που εφημερεύει κάθε ημέρα στο δρόμο προς τα επείγοντα και τους γύρω δρόμους εν μέσω πανδημίας. Σε ώρες εφημερίας.
ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.
    Χιόνι στο περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου. Εγκλωβίστηκαν τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, αδύνατη η πρόσβαση του προσωπικού. Και εδώ ταλαιπωρία και τριπλό βάρδιες  του προσωπικού.                    








Μιχ  Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: