Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Η επίσκεψη Γκάγκα στο ΠΠΝΠ και τα "φάουλ" των διοργανωτών

     Στο παρασκήνιο της επίσκεψης της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών καταφράφονται περιστατικά που προκάλεσαν συζητήσεις και σχόλια.
    Το πρώτο αφορά στον κατάλογο των στελεχών του Νοσοκομείου που βρέθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Υπουργού με τοπικούς και διοικητικούς παράγοντες.
     Δυσφορία προκάλεσε σε κύκλους του Νοσοκομείου το γεγονός πως δεν προσκλήθηκαν στην σύσκεψη μέλη του Δ.Σ του Νοσοκομείου. Και όσοι εμφανίστηκαν στην αίθουσα δεν ήσαν επισήμως προσκεκλημένοι.
     Το δεύτερο "φάουλ" που χρεώνεται στους διοργανωτές (και όχι φυσικά στην Υπουργό) είναι πως καταγγέλεται η παρουσία συνδικαλιστή (όχι της ΝΔ) στην πόρτα της αίθουσας, ο οποίος φέρεται να "τσέκαρε" την είσοδο ατόμων στην σύσκεψη.
     Το τρίτο γεγονός που προκάλεσε συζητήσεις είναι η παρουσία παραγόντων του Νοσοκομείου που πρόσκεινται ανοιχτά στην αντιπολίτευση, και ο παραγκωνισμός στελεχών που ανήκουν παραδοσιακά στη ΝΔ και τα οποία κατέχουν επίσης διευθυντικές θέσεις στο Νοσοκομείο.
      Για όλα αυτά οι συζητήσεις εξακολουθούν και σήμερα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, παρά το γεγονός πως παρήλθε διήμερο από την επίσκεψη της αναπληρώτριας Υπουργού. 
Αναδημοσίευση από το tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: