Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΙΝΟΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ, ΚΑΘ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΘ ΚΟΡΟΝΩΙΟΥ.

    Διασωληνώθηκε  ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Βασίλης Μποτίνος με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Νίκαιας.
       Μόνο που δεν μας λένε ότι το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορωνοϊού. Έτσι είναι διασωληνωμένος σε κλινική κορονωϊού, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ, τρεις ημέρες, μαζί με άλλους 10 διασωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.
      Η ειρωνία της τύχης είναι ότι  ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και άλλοι  επιχειρηματίες  δώρισαν 20 κλίνες ΜΕΘ στην αρχή της πανδημίας στο Νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι αυτό λόγο,  να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς  εκτός ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς  υπάρχουν και πολλοί κάθε ημέρα. Η  συγκεκριμένες 20 κλίνες ΜΕΘ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν πότε για περιστατικά κορωνοϊού, λόγω χωροταξικών προβλημάτων.  Λειτουργούν για  διασωληνωμένα γενικά  περιστατικά.
       Στη ΝΙΚΑΙΑ από την αρχή της πανδημίας πέθαναν σπό κορωνοϊό 400 ασθενείς. Να μας πουν πόσοι από  τους θανόντες ήταν διασωληνωμένοι  στις κλινικές  σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ  και τους πρόλαβε ο θάνατος;
                                                   Μιχ. Γιαννάκος  Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: