Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Οι καταγγελίες μας φαίνεται κάπου να τούς αγγίζουν και να τούς ευαισθητοποιούν.

  Μετά την παρακάτω ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στον Max Fm και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» του Κώστα Πετρόπουλου, με αφορμή την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ της Θεσσαλονίκης, που ανέφερε:

 ¨ Από την άλλη ο Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «Ιπποκράτης» κ. Κώστας Πετρόπουλος μιλώντας στον Max τόνισε πως το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών είναι προστατευμένο σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό αν και άφησε αιχμές για τον αριθμό των πυροσβεστήρων αφού όπως είπε λόγω των πολλών τετραγωνικών που εκτείνεται το νοσηλευτήριο θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι.
    Επίσης ο κ. Πετρόπουλος σχολίασε πως αυτό που θα πρέπει να αναζητηθεί και να διερευνηθεί είναι το κατά πόσο καλά εκπαιδευμένο είναι το προσωπικό στην χρήση των πυροσβεστήρων και άλλων μέσων πυρόσβεσης ώστε να δράσουν αστραπιαία την κατάλληλη στιγμή και να σωθούν ζωές.¨
κινήθηκαν από το Νοσοκομείο μας οι διαδικασίες εκπαίδευσης του Προσωπικού μας για την χρήση των πυροσβεστήρων κλπ άλλα σχετικά.
                     Είναι κι   αυτό κάτι....και ας γίνεται όπως γίνεται......

Δεν υπάρχουν σχόλια: