Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Μιχ. Γιαννάκος: ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ.

      Την Τρίτη το απόγευμα ημέρα εφημερίας του ΑΧΕΠΑ  στον Αγγειογράφο ήταν  μόνος του  βάρδια  ο άτυχος 51χρονος νοσηλευτής.
     Πόναγε το στήθος του. Πέρασε πρώτα ως ασθενής από το τμήμα επειγόντων περιστατικών  του  νοσοκομείου. Τον εξέτασαν οι γιατροί και του συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Προτίμησε να αφήσει τις εξετάσεις και να πάει για δουλειά  λέγοντας χαρακτηριστικά .....είμαι μόνος μου στο τμήμα. Θα πάω στη δουλειά και αργότερα θα κάνω τις εξετάσεις. ...Το αργότερα λόγω της πίεσης της δουλειάς έγινε  ποτέ. 
       Το βράδυ κατά τις 9 μ.μ. είπε στους συναδέλφους πάω για λίγο  στα αποδυτήρια να ξεκουρασθώ Και εκεί τον βρήκαν με την αλλαγή της βάρδιας νεκρό.  
      Πέθανε στο ίδιο του το νοσοκομείο σε ημέρα εφημερίας!!!!!!!!
                   ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ.  
      Νέος συνάδελφος με ένα παιδάκι 13 ετών. Τον κηδέψαμε χθες. Τι θα κάνει η πολιτεία  προς τιμή του για την αυτοθυσία που  επέδειξε.  ΤΙΠΟΤΑ........  
Εαν ήταν ένστολος θα είχαμε τιμές,  αγήματα, πλατείες να βαπτίζονται με το όνομά του, θα  υιοθετούσε η βουλή το παιδί του, θα έπαιρνε ΣΎΝΤΑΞΗ  η  οικογένεια κ.λ.π. Στους νοσηλευτές,  στο υγειονομικό προσωπικό τίποτα. Ούτε καν εργατικό ατύχημα. Ότι έγινε και με τους 30 συναδέλφους που χάσαμε από κορωνοϊό. Μην βιαστεί κανείς  να πει  πήγαιναν γυρεύοντας αφού δεν εμβολιάστηκαν. Όλοι οι θάνατοι είναι πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.
       Ο συνάδελφος  του ΑΧΕΠΑ  έπραξε ότι θα έκαναν όλοι οι υγειονομικοί, οι νοσηλευτές στη θέση του.  Και όμως παίρνουμε μισθό κάτω των 800 ευρώ και δεν είμαστε ενταγμένοι στα ΒΑΡΕΑ  και ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. Η οικογένεια του συναδέλφου δεν μπορεί να ζήσει με τα χειροκροτήματα των μπαλκονιών. 
Δεν επιτρέπονται τέτοιες συνθήκες εργασίας. Με συγχωρείται για την αγανάκτηση.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια  του συναδέλφου.  .........ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
Μιχ. Γιαννάκος - ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: