Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τα δυσλειτουργικά ΕΝΤΕΛΕΣΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

      Τον τελευταίο καιρό εκτός απο τις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες Ιατρικού Προσωπικού (Αναισθησιολόγου-Χειρουργού) με αποτέλεσμα την  δυσλειτουργία του Νοσοκομείου μας ηρθε και το καινούργιο μέτρο του ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ απο την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου.
      Την Παρασκευη το βράδυ ηρθε έγγραφο στην μετακινούμενη απο το Αγρίνιο και μοναδική Αναισθησιολόγο που εχουμε να  εφημερεύσει το Σάββατο και ενώ ειχε εφημερία και την Κυριακή και αφού προηγουμένως είχε εφημερεύσει την Τετάρτη προγραμματισμένα και την Πέμπτη με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ.
       Το Σάββατο ήρθε έγγραφο με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ για τον Χειρουργό που ήδη εφημέρευε στο Νοσοκομείο μας να πάει να Εφημερεύσει στο Αγρίνιο αφήνοντας τους ασθενείς στην ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ κλινική ακάλυπτους. 
     Την Κυριακή με το ίδιο έγγραφο στελνει τον Χειρουργό στο Αγρίνιο για Εφημερία. Βάση όλων  των παραπάνω γεγονότων που διαδραματιστήκαν στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μας καταλαβαίνουμε ολοι ποιος είναι ο σκοπός της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου και τι προσπαθεί να κάνει. Θελουν να κλείσουν το νοσοκομείο Μεσολογγίου και αφού δεν μπορουν με την τακτική της υποστελέχωσης προχωρούν στο επόμενο στάδιο της εξουθένωσης του προσωπικού με τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ. Να γνωρίζουν ομως πως δεν θα τους περάσει.
     Το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Αντέχει και θα είναι εκει για να υπερασπιστεί και την λειτουργία του Νοσοκομείου και την σωστή αντιμετώπιση των ασθενών του.                                                                                                          
                             Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: