Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τηλεφωνούν στα εξωτερικά του “Αγίου Ανδρέα” και βρίζουν άγρια

     Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας μετά το τραγικό περιστατικό με τον άδικο θάνατο του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου.
     Ανάμεσα στους γιατρούς επικρατεί διάχυτη αναστάτωση, αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα θα βρισκόταν στη δίνη μιας τόσο τραγικής υπόθεσης.
      Μάλιστα, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δέχεται υβριστικά τηλεφωνήματα από πολίτες, που τηλεφωνούν οργισμένοι και καταφέρονται εναντίον γιατρών και νοσηλευτών.
     “Καλούν ανώνυμα πολίτες στο τηλέφωνο των Επειγόντων και μας εξυβρίζουν, υπάρχει οργή για το προσωπικό του νοσοκομείου”, λέει  γιατρος στον “Άγιο Ανδρέα”.
      Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, εξαιτίας του αυξημένου όγκου ασθενών που καλούνται να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες ημέρες.
      “Είναι σαν να άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Ήδη στο νοσοκομείο κατέφθαναν ασθενείς τις ημέρες που δεν εφημέρευε, επειδή είναι εύκολα προσβάσιμο σε σχέση με το Ρίο. Ασθενείς που θα μπορούσα να απευθυνθούν στο ΠΓΝΠ έρχονταν σε εμάς για ήπια περιστατικά και ζητούσαν ιατρική συνδρομή. Από την προηγούμενη Τετάρτη, τα αντίστοιχα περιστατικά έχουν αυξηθεί δραματικά”, αναφέρει  εργαζόμενος του νοσοκομείου.
Αναδημοσίευση από  flamis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: