Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Αίτημα του Σωματείου μας για Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

Αριθμ. Πρωτ:……......110.   ΠΡΟΣ: Υπουργό Υγείας κ. Χρυσοχοϊδη Μ.                                                                          

Πάτρα………........29.8.23

Κύριε Υπουργέ

Με απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, επανερχόμαστε στο αίτημα για συνάντηση μαζί σας, μετά και την ματαίωση της επίσκεψής σας στην πόλη μας λόγω εκτάκτων γεγονότων, όπου και τότε σας είχε ζητηθεί.

Τα μεγάλα ζωτικής σημασίας προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας είναι:

ü Η αναγκαία και απαραίτητη επιπλέον κτιριακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

H έλλειψη κτιριακών υποδομών αποτελεί τροχοπέδη για την περαιτέρω ανάπτυξή και αναβάθμιση του, έτσι ώστε να αναπτύξει το σύνολο του οργανισμού του, τις 475 περίπου κλίνες, να αναπτυχθούν νέες δομές, και να στεγαστούν νευραλγικά τμήματα που στερούνται των απαραίτητων υποδομών.

Τη στιγμή που μιλάμε για ένα Νοσοκομείο που καλύπτει τις ανάγκες όχι μόνο της περιοχής μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της        Ν.Δ Ελλάδος και όχι μόνο.

ü Η αντιμετώπιση της Υποστελέχωσης.

Για να γίνει το Νοσοκομείο μας ο πραγματικός ένας εκ των δύο πυλώνων της περιοχής, εκτός από τις κτιριακές υποδομές, χρειάζεται επαρκής στελέχωση με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού απέναντι στις 300 και πλέον κενές οργανικές θέσεις προσωπικού και τις 60 και πλέον ιατρών.

ü Το εργασιακό μέλλον των Συμβασιούχων και ιδιαίτερα των ΣΟΧ και των συμβασιούχων προς αντικατάσταση ανεμβολίαστων, που οι συμβάσεις τους λήγουν στο τέλος Σεπτεμβρίου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ     ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: