Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ της 3ης/2.4.2014 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

 Την TETAΡΤΗ 2/4/2014, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας, με τα παρακάτω  θέματα:
Ø Πρόγραμμα Δράσης Δ.Σ Σωματείου 2014-2015.
Ø Συναντήσεις με Διοίκηση και Διοικητή 6ης Υ.Πε και η  έγκριση των σχετικών Υπομνημάτων.
Ø Η 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 9ης ΑΠΡΙΛΗ 2014.
Ø Οι εξελίξεις στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων.         
           Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, από την οποία  απουσίαζαν ο ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ και η ΑΣΛΑΝΙΔΗ, ο  Πρόεδρος του Σωματείου μας εισηγούμενος τα θέματα της προαναφερόμενης ημερήσιας διάταξης, αναφέρθηκε:
ü  Κατ΄ αρχήν στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ του Σωματείου για την ΔΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ του Δ.Σ. Ένα πρόγραμμα δράσης που το κατέθεσε και γραπτώς στα πρακτικά αλλά και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ και το οποίο δίνει βαρύτητα στην ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του Νοσοκομείου, την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του, τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ, τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ και βεβαίως τα λειτουργικά του Νοσοκομείου αλλά και του Σωματείου.
ü Στην ανάγκη για ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ μας  με Διοίκηση και Διοικητή 6ης Υ.Πε. Συναντήσεις όπου θα πρέπει να καταθέσουμε και συγκεκριμένα σχετικά ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ, υπομνήματα που κατέθεσε και γραπτώς τόσο στα μέλη του Δ.Σ όσο και στα πρακτικά, ζητώντας την σχετική έγκρισή τους.
ü Στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 9ης του Απρίλη όπου πρότεινε την συμμετοχή μας σ΄ αυτή αλλά και στη σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ μπροστά από το Εργατικό Κέντρο, αλλά και στην 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ την 11/4/14, όπου επίσης πρότεινε την συμμετοχή μας με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΥΛΗ και στη συνέχεια στην Υ.Πε.
ü Στα προβλήματα του τμήματος των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, όπου λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε Προσωπικό λειτουργούν με ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, γεγονός ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
ü Και βεβαίως στις ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ των ΟΔΗΓΩΝ και την έν κρυπτώ κίνηση ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ του ΝΝΘώρακος, όπου πρότεινε ΣΥΣΚΕΨΗ των Δ.Σ των Σωματείων των Νοσοκομείων της ΑΧΑΪΑΣ και στη συνέχεια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ μαζί, με τους προς διαθεσιμότητα Συναδέλφους μας στην 6η Υ.Πε.
     Βάσει των προαναφερθέντων και αφού ακολούθησε σχετική διαλογική συζήτηση, όπου όλα τα μέλη του Δ.Σ, τοποθετήθηκαν καταθέτοντας τις σχετικές τους απόψεις και προτάσεις  ΕΙΧΑΜΕ:
Ø Την ΕΓΚΡΙΣΗ κατά πλειοψηφία του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ, με ΨΗΦΟΥΣ 9 ΥΠΕΡ έναντι 2 της Ε.Σ.Υ που ψήφισε το δικό της Πρόγραμμα. ΕΓΚΡΙΣΗ αυτού του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ που εισηγήθηκε ο Πρόεδρος, με κάποιες προσθήκες από τα Μέλη του Δ.Σ και την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Αυτό το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλίκ στον σύνδεσμο που ακολουθεί ( https://workspaces.acrobat.com/?d=-6KJH4VCVntuQJWNaGRxZw ).
Ø Την ΕΓΚΡΙΣΗ των ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ που θα κατατεθούν στις ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ που θα ζητήσουμε τις επόμενες ημέρες με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Νοσοκομείου και τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ της 6ης Υ.Πε. Υπομνήματα που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ακολουθούν για την Διοίκηση στον ( https://workspaces.acrobat.com/?d=RNdLK6HOluXrQWiUSp46HA ) και για τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε στον (https://workspaces.acrobat.com/?d=V3bJeXwxYIV-1MKDjeD3aw ).
Ø Ανάδειξη των Προβλημάτων του τμήματος των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ και ιδιαιτέρως την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ από τις ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, ζητώντας στις σχετικές συναντήσεις μας με Διοίκηση και Υ.Πε, ΑΜΕΣΑ ενίσχυσή τους, επανεκτιμώντας βεβαίως αμέσως μετά την κατάσταση για τις παραπέρα κινήσεις μας.
Ø ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ για τις ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ των ΟΔΗΓΩΝ και των ΦΥΛΑΚΩΝ- ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ, αλλά της εν κρυπτώ κίνησης ΚΑΤΑΡΓΣΗΣΗΣ του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ, αρχής γενομένης από την ΣΥΣΚΕΨΗ των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ των Νοσοκομείων του Νομού μας που προσδιορίστηκε για την αμέσως επόμενη ημέρα και την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ όλων μαζί στην Υ.Πε.
Ø Την   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 9ης του ΑΠΡΙΛΗ και στη σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10:30 το πρωϊ στην Πλ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.
Ø Την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας  στην 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ την 11/4/14, με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΥΛΗ και στη συνέχεια ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ μαζί με τα Σωματεία του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ και του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ στην 6η Υ.Πε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: