Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Απόφαση της 4ης/10.4.2014, Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

        Την ΠΕΜΠΤΗ 10/4/2014, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας, με αφορμή τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και ΤΑΚΤΙΚΕΣ που εφαρμόζει η Διοίκηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ των ΟΔΗΓΩΝ.
           Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, όπου ήταν όλοι παρόντες και στην οποία είχαν κληθεί και συμμετείχαν και οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι τμήμα των Εργατών  και την  Ασφάλεια του Νοσοκομείου,  ο  Πρόεδρος του Σωματείου μας εισηγούμενος το θέμα αναφέρθηκε:
ü Τόσο στην διαθεσιμότητα των Οδηγών και τις σχετικές ενημερώσεις που είχαμε από την Διοικητή της 6ης Υ.Πε, στην πρόσφατη συνάντησή μας μαζί του.
ü Όσο και για τις διαδικασίες, τις πρακτικές που επιδιώκει και εφαρμόζει η Διοίκηση, για την Άσκηση των καθηκόντων των Οδηγών  από τους Εργάτες και την Ασφάλεια, παράλληλα με τα καθήκοντά τους.
ü Αλλά και για την ανάγκη της Εναντίωσής μας, τόσο από Συναδελφική αλληλεγγύη προς τους Συναδέλφους Οδηγούς, όσο και για την κάλυψη των Συναδέλφων που καλούνται να τους υποκαταστήσουν, αλλά και για το μπάχαλο που δημιουργείται στο Νοσοκομείο από το κενό των οδηγών και την ελλιπέστατη προετοιμασία των αρμοδίων γι΄ αυτό.
     Μετά από σχετική διαλογική συζήτηση, όπου μπήκαν μια σειρά προβληματισμοί  και  πάρα πολλές απόψεις,  για την διαμορφωμένη κατάσταση, για την απαράδεκτη ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΤΑΚΤΙΚΗ της Διοίκησης αλλά και των Υπηρεσιών μας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ μαζί στον ΔΙΟΙΚΗΤΗ, αμέσως μετά την συνεδρίασή μας, προκειμένου:
Ø Να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ για την ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ των ΟΔΗΓΩΝ και να ζητήσουμε την ΑΜΕΣΗ επαναφορά τους στο Νοσοκομείο, στις Οργανικές του Θέσεις, διεκδίκηση μόνιμη και σταθερή πλέον για το Σωματείο μας.
Ø Να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ τις διαδικασίες που εφαρμόζονται για την λειτουργία του τμήματος των Οδηγών, επιστρέφοντας στον Διοικητή όλα εκείνα τα έγγραφα που έστειλε στους Εργάτες και την Ασφάλεια για την άσκηση των παράλληλων καθηκόντων των Οδηγών.
Ø Να απαιτήσουμε το σταμάτημα αυτών των απαράδεκτων πρακτικών και διαδικασιών που εφαρμόζει, ζητώντας του  να επιστρέψει ΑΜΕΣΑ πίσω τα διπλώματα οδήγησης που ζήτησε γραπτώς από τους προαναφερόμενους Συναδέλφους, για την δρομολόγηση της κάλυψης απ΄ αυτούς πλέον των αναγκών του Νοσοκομείου σε οδηγούς.
Ø Να του γνωστοποιήσουμε τις ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που αποφασίσαμε για την κάλυψη των Συναδέλφων που θα καλούνται κάθε φορά να εργαστούν ως Οδηγοί, κινητοποιήσεις που θα έχουν την μορφή των ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ η της ΑΠΟΧΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: