Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Συνάντηση του Δ.Σ του Σωματείου μας, με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

         Με την Διοίκηση του Νοσοκομείου συναντήθηκε την Παρασκευή 4/4/14 το Νεοεκλεγμένο  Δ.Σ του Σωματείου μας.
        Στη συνάντηση αυτή, που ήταν η πρώτη επίσημη Συνάντηση όλου  του  Νεοεκλεγμένου Δ.Σ  του Σωματείου μας με την επίσης νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου και στην οποία συμμετείχαν από πλευράς Διοίκησης ό Διοικητής Απόστολος Λέτσιος και ο Υποδιοικητής Καραμπελιάς Βασίλης και από πλευράς Σωματείου ό Πρόεδρος Πετρόπουλος Κώστας, οι Αντιπρόεδροι Γιαννόπουλος Σπύρος και Πανούτσος Γιάννης, η Γεν. Γραμματέας Μαυρίκη Ελισάβετ και τα μέλη Αγγελακοπούλου, Λάππας, Ασλανίδη και Σουγλέρης, μας απασχόλησαν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με:
      - Τα κτιριακά όπου ζητήματα την παρέμβαση για σταδιακή παράδοση του 7ορόφου κτιρίου, αρχής γενομένης από το  Ισόγειο και τον 1ο Όροφο, την ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΗ επαναλειτουργία του διωρόφου, την διευθέτηση του ακάλυπτου μεταξύ Νέας Πτέρυγας και διωρόφου, καθώς επίσης και την στέγασή του, αλλά και την διαμόρφωση για τις ανάγκες του Φαρμακείου του χώρου κάτω από την γέφυρα που συνδέει τον περιβάλλοντα χώρο με το 7όροφο, από την πλευρά της νέας πτέρυγας.
     - Τα καταβολή των Οφειλόμενων Αργιών-Νυκτερινών του Δεκέμβρη του 2011 και του Μάρτη του 2012.
     - Τα προβλήματα των Ηλεκτρολόγων όπου λόγω των ελλείψεων σε  Προσωπικό έχουμε ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, γεγονός ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο.
      - Τα προβλήματα  του Ακτινολογικού-Αξονικού, όπου ζητήσαμε την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των μετακινημένων αυτού του κλάδου για την κάλυψη των κενών βαρδιών που έχουμε, λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε Προσωπικό..
    - Τα προβλήματα των Ελλείψεων σε προσωπικό, στα Εργαστήρια όπου ζητήσαμε ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση της κατάστασης.
     - Την κατάσταση των Διοικητικών Υπηρεσιών, της χειρουργικής και παθολογικής Κλινιικής και βεβαίως των ΤΕΠ, αλλά και του Γρ. Ιματισμού.
     - Την ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ μας από την 6η Υ.Πε, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την κατανομή των Σχολικών Φυλάκων, αλλά και την αδιαφορία της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
         Στο τέλος της Συνάντησής μας, που κράτησε πάνω από δύο ώρες, ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ σχετικό ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Ένα  10σέλιδο Υπόμνημα, που μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://workspaces.acrobat.com/?d=RNdLK6HOluXrQWiUSp46HA

Δεν υπάρχουν σχόλια: