Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ακόμη μια ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την Λειτουργία των Οδηγών του Κ.Υ Κ ΑΧΑΪΑΣ..

       Ακόμη μια παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου μας την  Μ. Πέμπτη στον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου, για την λειτουργία των Οδηγών του Κ.Υ Κ ΑΧΑΪΑΣ που καλύπτουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου, μετά την απαράδεκτη και προκλητική διαθεσιμότητα των Οδηγών του Νοσοκομείου.
       Αφού ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ για το απαράδεκτο γεγονός του ερχομού, άκουσον-άκουσον, από την Κ. Αχαγιά στην Πάτρα των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Κ.Υ για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου και τον πηγαιμό στην Κ. Αχαγιά πληρωμάτων από την Πάτρα για την κάλυψη των αναγκών του Κ.Υ
                     ΖΉΤΗΣΕ την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ
- Κατ΄ αρχήν για να σταματήσει η προαναφερόμενη προκλητική και παράλογη διαδικασία. Να παραμείνουν οι Συνάδελφοι του Κ.Υ στην έδρα τους και να καλύπτουν τις ανάγκες του Κ.Υ, όπως και πριν και οι ανάγκες του Νοσοκομείου να καλυφθούν από το ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα από τούς οδηγούς που δεν χρησιμοποιούνται ως πληρώματα από το ΕΚΑΒ και αυτοί είναι πάρα πολλοί.
- Σε αντίθετη περίπτωση να βρεθεί τρόπος κάλυψης των εξόδων που έχουν υποστεί οι Συνάδελφοι του Κ.Υ, που καθημερινά πηγαινοέρχονται διανύοντας μεγάλες αποστάσεις για να δουλέψουν σε υπηρεσία που δεν ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: