Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Εισαγγελέα ζήτησε το Σωματείο μας για τις ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ.

Οι καταστάσεις που βιώνουμε στο χώρο του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, από τις μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού, δυστυχώς παίρνουν εκρηκτικές διαστάσεις και μάλιστα επικίνδυνες, τόσο για τους Εργαζόμενους όσο και πρωτίστως για τούς Ασθενείς.
        Δεν ξέρουμε αν υπάρχει σχέδιο ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ του Νοσοκομείου, σίγουρα όμως υπάρχει ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ και μεγάλη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Μια συνεχιζόμενη αδιαφορία που μας έχει οδηγήσει πλέον να λειτουργούμε σε αρκετά τμήματα με προσωπικό κάτω και από τα όρια Ασφαλείας.
     Χαρακτηριστική περίπτωση το τμήμα των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, όπου έχουμε πλέον ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, παρά την ύπαρξη και λειτουργία στο Νοσοκομείο ευαίσθητων και σημαντικών τμημάτων, όπως Χειρουργεία – ΜΕΘ – Μ/Ε - ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΟΓΝΩΝ κλπ τμημάτων, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και δυστυχώς κανείς μα κανείς δεν προβληματίζεται και δεν ασχολείται μ΄ αυτό, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο ζωές Ανθρώπων και Νεογνών.
      Επειδή δεν είναι δυνατόν να ανεχθούμε άλλο, αυτή την πλήρη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, αυτήν την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ και ΑΠΟΙΔΥΝΑΜΩΣΗ του Νοσοκομείου και ιδιαιτέρως επειδή δεν μπορούμε και δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια να σιωπούμε και να αποκρύπτουμε τούς ορατούς και άμεσους κινδύνους που εγκυμονούν οι προαναφερόμενες πρακτικές και τακτικές
              ζητάμε πλέον και μέσω του τύπου, δημόσια
την παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών, κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου, προτού συμβεί το οτιδήποτε, οπότε οι ευθύνες θα αναζητηθούν προς κάθε κατεύθυνση.

               Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ
          στην ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ίσως, αλλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: