Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Σχετικά με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ μας και την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ στην Δ.Ε.Θ του 2018.

             Βάσει σχετικής απόφασης του Δ.Σ του Σωματείου μας,  Αντιπροσωπεία του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τούς Πετρόπουλο Κώστα, Γιαννόπουλο Σπύρο, Σουγλέρη Χρήστο και Ασλανίδη Κατερίνα,  συμμετείχε στις ΔΡΑΣΕΙΣ  και στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, που έγιναν την Παρασκευή 7/9/17 και  το Σάββατο 8/9/17, στη Θεσσαλονίκη,  στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ.                                          
       Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετείχαμε ως Σωματείο σε όλες τις διαδικασίες και  δράσεις του Συνδικαλιστικού μας κινήματος, που έγιναν στα πλαίσια της ΔΕΘ 2018, όπως:

ü       - Στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ την Παρασκευή 8/9/17, όπου η μεγαλειώδης πορεία μας που ξεκίνησε από το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, αφού πέρασε από διάφορα άλλα Νοσοκομεία διανύοντας μια απόσταση 4 περίπου χιλιομέτρων, έφθασε στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ προκειμένου να αναρτήσουμε σχετικό πανό, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν γιατί εκείνη την ημέρα λόγω των κινητοποιήσεων κλείδωσαν την είσοδο. Η πορεία μας κατέληξε  στο Υπουργείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που το περιφρουρούσαν περιμετρικά ανα μισό μέτρο εκατοντάδες Αστυνομικοί και ΜΑΤ. Αξίζει να επισημάνουμε ότι τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί, η πίεση που ασκήθηκε και η επιμονή μας  ανάγκασε τους αρμοδίους να επιτευχθεί η συνάντηση που ζητούσαμε, η συνάντησή μας με τον Υπουργό Υγείας τον Κον Ξανθό.

ü            - Στο μεγαλειώδες ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ-ΕΔΟΘ και ΕΚΘ, το Σάββατο 8/9/17, στίς 6 το απόγευμα στην Πλ. Αριστοτέλους, μπροστά στο ΑΓΑΛΜΑ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Ενα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που δεν κατέστη δυνατόν να φθάσει στην έκθεση, όπου μιλούσε ο Πρωθυπουργός, λόγω του μεγάλου συλλαλητηρίου για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ που γινόταν την ίδια ώρα και βεβαίως της μεγάλης αστυνομικής παρουσίας και των δακρυγώνων που έριξαν για να μας διαλύσουν.
        - Στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ, το Σάββατο το πρωί 8/9/17, μέσα στους χώρους της ΔΕΘ, με αφορμή την εκεί επίσκεψη του πρωθυπουργού. Μια παράσταση  διαμαρτυρίας που εξελίχθηκε σε παράνομη κράτησή μας, για την προστασία του Πρωθυπουργού και που τελικά κάτω από την δυναμική  μας τις απειλές μας και την πίεσή μας, καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε  πορεία διαμαρτυρίας μέσα στους χώρους της ΔΕΘ.
          - και βεβαίως στην Συνεδρίαση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ την Παρασκευή το απόγευμα στα Γραφεία της ΕΔΟΘ.
                                                ...............................

                                                       






Επόμενη Κινητοποίηση, η 24ωρη της 10ης  του  Οκτώμβρη 2018
με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ στην ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΗ     ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: