Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Νοσοκομείο Ρίου: Το κυλικείο εργαζομένων της …σιωπής και της περίεργης ανοχής


     Σκηνικό ανοχής και καθυστέρησης , το οποίο όπως είναι φυσικό έχει δημιουργήσει εύλογα ερωτήματα αλλά και φημολογία, έχει στηθεί εδώ και μήνες στο Νοσοκομείο του Ρίου, ως προς την υλοποίηση της απόφασης που έχει ληφθεί, προκειμένου να πιάσουν «δουλειά» στο κυλικείο εργαζομένων του ιδρύματος Ορκωτοί Λογιστές μετά τις αποκαλύψεις για αναλήψεις χρημάτων από άτομο το οποίο στη συνέχεια επικαλούμενο πως είχε ανάγκες στη συνέχεια τα επέστρεψε.

     Υπενθυμίζεται πως η …κολόνια με το κυλικείο των εργαζομένων στο ΠΠΝΠ κρατάει  από τον περασμένο Οκτώβριο (2017) αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο, ενώ είχε αποφασιστεί να γίνει έλεγχος από ορκωτούς λογιστές που θα εξέταζαν τι έχει γίνει στο κυλικείο από την έναρξη λειτουργίας του, ακόμα και ο τοποθετημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ διοικητής κ. Πισιμίσης δεν έπραξε τίποτα με αποτέλεσμα η υπόθεση να σοβεί .

Νέες καταγγελίες

     Στους διαδρόμους και τα γραφεία των εργαζομένων στο ΠΠΝΠ το τελευταίο διάστημα καταγράφονται νέες αναφορές για τα πεπραγμένα συγκεκριμένων προσώπων σε ότι αφορά στα τεκταινόμενα στο κυλικείο των εργαζομένων, καθώς κυκλοφορούν ακόμα και «τρικάκια» από το περιεχόμενο των οποίων εμμέσως πλην σαφώς προκύπτει πως στο κυλικείο έχει γίνει παιχνίδι ενδεχομένως ακόμα και με επιδοτούμενες προσλήψεις «Μαϊμού» με τους εργαζόμενους να είναι φαντάσματα ή να έχουν απασχοληθεί μόλις ένα μήνα αλλά η επιδότηση από το πρόγραμμα απασχόλησης να έχει εισπραχθεί κανονικά . Το ερώτημα είναι – εάν ισχύουν τα όσα διαρρέονται – ποιος οι ποιοι πήραν τα χρήματα.
Αναδημοσίευση από PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: