Σε προγραμματική σύμβαση με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια προχώρησε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, για την εκτέλεση του έργου αποκατάστασης και συντήρησης των υποδομών του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας.
Αν και δεν θεωρείται μεγάλο, το έργο θα υλοποιηθεί μέσω πρόχειρου διαγωνισμού και θα δίνει λύση στην αναβάθμιση των υπηρεσιών, με δεδομένο το οικονομικό κόστος, αφού θα αφορά έξοδα της 6ης ΥΠΕ.
Μετά από αυτοψία που έκαναν, από κοινού στη νοσηλευτική μονάδα, ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος έργων Θ. Ραυτακόπουλος, η πρόεδρος του ΚΕΔΔΥ Π. Κοκκίνη, ο πρόεδρος της Κ. Αχαΐας Β. Τησαρχόντος και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας - κι αφού συνάντησαν και συνομίλησαν με γιατρούς και άλλους εργαζόμενους - κατέληξαν σε εργασίες ύψους περίπου 50.000 ευρώ, κατά προτεραιότητα, αφού το ΚΥ καλύπτει 33.000 κατοίκους και πέραν της δυτικής Αχαΐας και τις κοινότητες της Πάτρας από Βραχνέικα μέχρι και Καμίνια, ενώ η ύπαρξη του πολιτικού αεροδρομίου και των χιλιάδων τουριστών, επιβάλλει ενίσχυση και ετοιμότητα.
Αναδημοσίευση από pelop.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου