Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Κάτω Αχαΐα:Ενίσχυση και ετοιμότητα στην υγειονομική περίθαλψη-Παρεμβάσεις στο Κ.Υ

      Σε προγραμματική σύμβαση με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια προχώρησε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, για την εκτέλεση του έργου αποκατάστασης και συντήρησης των υποδομών του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Κάτω Αχαΐα:Ενίσχυση και ετοιμότητα στην υγειονομική περίθαλψη-Παρεμβάσεις στο Κ.Υ
      Οπως ανέφερε στην "Π" ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, κατόπιν επαφών που είχε με τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, αποφασίστηκε να καλυφθεί η ανεπαρκής τεχνική στελέχωση του Δήμου για να υλοποιηθεί το έργο, καθότι είναι λίαν σημαντικό για την υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.
      Αν και δεν θεωρείται μεγάλο, το έργο θα υλοποιηθεί μέσω πρόχειρου διαγωνισμού και θα δίνει λύση στην αναβάθμιση των υπηρεσιών, με δεδομένο το οικονομικό κόστος, αφού θα αφορά έξοδα της 6ης ΥΠΕ.
      Μετά από αυτοψία που έκαναν, από κοινού στη νοσηλευτική μονάδα, ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος έργων Θ. Ραυτακόπουλος, η πρόεδρος του ΚΕΔΔΥ Π. Κοκκίνη, ο πρόεδρος της Κ. Αχαΐας Β. Τησαρχόντος και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας - κι αφού συνάντησαν και συνομίλησαν με γιατρούς και άλλους εργαζόμενους - κατέληξαν σε εργασίες ύψους περίπου 50.000 ευρώ, κατά προτεραιότητα, αφού το ΚΥ καλύπτει 33.000 κατοίκους και πέραν της δυτικής Αχαΐας και τις κοινότητες της Πάτρας από Βραχνέικα μέχρι και Καμίνια, ενώ η ύπαρξη του πολιτικού αεροδρομίου και των χιλιάδων τουριστών, επιβάλλει ενίσχυση και ετοιμότητα.
Αναδημοσίευση από pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: