Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΞΩΔΙΚΟ από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ στην ¨ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ του ΝΝΘώρακος¨, για τα όσα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

      Με σχετική επιστολή-ανακοίνωσή μας, είχαμε ζητήσει από την ¨Υποδιοικήτρια¨ του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος, να αναθεωρήσει τις απρεπέστατες-προσβλητικές και συκοφαντικές της δηλώσεις, για το Σωματείο μας και τα μέλη του.
                  Δυστυχώς όμως
Παρ΄ ότι πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα, πέραν βεβαίως του εύλογου σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, η συγκεκριμένη, η Κα Μαρτσούκα, Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ¨Υποδιοικήτρια¨  στο καταργημένο επί της ουσίας ΝΝΘώρακος, δεν έπραξε απολύτως τίποτε, δεν ανασκεύασε και δεν τεκμηρίωσε με αποδεικτικά στοιχεία τα λεγόμενά της, ως όφειλε  
                  Με αποτέλεσμα
Σήμερα, μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ, να αποστείλουμε το συνημμένο σχετικό ΕΞΩΔΙΚΟ, βάσει του οποίου, ΓΡΑΠΤΩΣ και ΕΠΙΣΗΜΩΣ, την καλούμε εντός 5 ημερών να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες,  ΑΝΑΣΚΕΥΗΣ και ΣΥΓΝΩΜΗΣ η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ με ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ όλων όσων ισχυρίζεται, σε όλα όσα αναφέρεται.
             Ειδάλλως
θα προβούμε σε καταμήνυσή της, για προσβολή του Σωματείου μας και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΣΦΥΜΙΣΗ των μελών μας.   
                                           ......................................
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙA ΔΗΛΩΣΗ
                                          ΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», με την επωνυμία «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που εδρεύει στην Πάτρα (Τσερτίδου 1), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.
                                                     Προς
Την κ.Χαρίκλεια Μαρτσούκα του Παναγιώτη,κάτοικο Πατρών(Τσερτίδου 1).
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
                                      ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
     Σχετικά με την από 17-06-2018 συνέντευξη σας σε τοπική ιστοσελίδα, σας γνωρίζουμε με την παρούσα μας ότι:
      Τα όσα αναφέρετε στην άνω συνέντευξη σας για το σωματείο μας είναι πέρα για πέρα ψευδή, αναληθή και συκοφαντικά.
     Σας γνωρίζουμε ότι η δράση μας είναι αυστηρά και μόνο συνδικαλιστική, αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων – συναδέρφων που εκπροσωπούμε, το συμφέρον του Νοσοκομείου όπου εργαζόμαστε και την διασφάλιση  της δημόσιας υγείας, αγαθό για το οποίο αγωνιζόμαστε, γεγονός που το γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία.
      Είμαστε νόμιμο συνδικαλιστικό όργανο που προκύπτει όχι μέσα από κυβερνητικούς ή κομματικούς διορισμούς αλλά μέσα από τακτικές και συνεχείς διαφανείς  εκλογικές διαδικασίες, με την ψήφο των Εργαζόμενων που μας εμπιστεύονται να τους εκπροσωπούμε.
     Ποτέ δεν διστάσαμε να καταγγείλουμε δημόσια και με αποδείξεις οτιδήποτε υπέπεσε στην αντίληψή μας, υπερασπιζόμενοι το δίκαιο και το κοινωνικό συμφέρον, δεν σιωπούσαμε και δεν σιωπάμε ποτέ επιλεκτικά, ανάλογα με το ποιός κομματικός σχηματισμός είναι κάθε φορά στην εξουσία και αυτή είναι η διαφορετικότητα μας από τους άλλους συνδικαλιστικούς μηχανισμούς.
      Σε ότι αφορά την τελευταία παράγραφο της παραπάνω συνέντευξής σας, όπου ρητά αναφέρετε ότι,  "εγώ έχω ένα και μοναδικό σπίτι, ας μας πουν αυτοί πόσα έχουν και πως τα απέκτησαν", σας καλούμε με την παρούσα μας όπως σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την κοινοποίησή της, να μας κατονομάσετε και να μας αναφέρετε εγγράφως, δημόσια και ευθέως σε ποιους συγκεκριμένα από εμάς αναφέρεστε, ονομαστικά και τι τους καταλογίζετε.
     Αν δεν το πράξετε θα ζητήσουμε την συνδρομή της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.
     Με την παρούσα μας, καταγγέλλουμε τα όσα  ψευδή, ανυπόστατα, άκρως συκοφαντικά και απαράδεκτα αναφέρετε στην άνω συνέντευξη σας και  σας γνωστοποιούμε ότι θα προβούμε ενώπιον των αρμοδίων ποινικών και αστικών δικαστηρίων τόσο για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας, όσο και  για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης, που υποστήκαμε από τα όσα συκοφαντικά αναφέρετε στην άνω συνέντευξη  σας.
       Αρμόδιος  Δικαστικός Επιμελητής να  επιδώσει  νόμιμα την παρούσα προς την κα Χαρίκλεια Μαρτσούκα του Παναγιώτη, κάτοικο Πατρών (Τσερτίδου 1), προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες,  αντιγράφων ολόκληρη την παρούσα στην σχετι­κή έκθεση επιδόσεως αυτής, με την επιφύλαξη για κάθε δικαίωμά μας.       
Πάτρα 17-09-2018
                           Το Εξωδίκως δηλόν και Προσκαλόν Σωματείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: