Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Νέος σάλος με το κυλικείο στο Νοσοκομείο Ρίου - Καταγγελίες για προσλήψεις και «βιδάνια»!

       Σωρεία ερωτημάτων για το καθεστώς που επικρατεί στο ΠΠΝΠ σε ότι αφορά στη λειτουργία του κυλικείου των εργαζομένων – έχει αποφασιστεί εδώ και ένα χρόνο να μπουν ορκωτοί λογιστές αλλά ποτέ η απόφαση δεν έγινε πράξη- καθώς σιγά – σιγά αρχίζουν και ανοίγουν στόματα.
      Στους διαδρόμους και τα γραφεία του Νοσοκομείου, τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν κάνει την «εμφάνιση» τους έγγραφα από το περιεχόμενο των οποίων προκύπτουν πολλά ερωτήματα, τόσο για τον τρόπο προμήθειας και εκμετάλλευσης αυτόματων πωλητών, όσο και για την πραγματοποίηση προσλήψεων μέσω προγραμμάτων, το κατά πόσο ήταν πραγματικές προσλήψεις τι έγιναν τα χρήματα και ποιος υπέγραψε για να γίνουν αυτές.
      Συγκεκριμένα από ομάδα εργαζομένων η οποία υπογράφει ως αγανακτισμένη ομάδα εργαζομένων στο ΠΠΝΠ κυκλοφόρησε έγγραφο στο όποιο απεικονίζονται 4 αυτόματοι πωλητές με το ερώτημα «Με ποιες αποφάσεις αγοράστηκαν και που είχαν τοποθετηθεί οι 2 από αυτούς και ποιοι έπαιρναν «Βιδάνια».
      Στο ίδιο έγγραφο υπάρχει ερώτημα για έξι συνδικαλιστές οι οποίοι κατηγορούνται πως σιωπούν, ενώ γίνεται αναφορά και στον πρώην διοικητή του ΠΠΝΠ κ. Πισιμίση.
      Σε δέυτερο έγγραφο, αποτυπώνονται οι αποφάσεις πρόσληψης υπαλλήλων στο κυλικείο του ΠΠΝΠ και συνοδεύονται με το ερώτημα ποιος έχει υπογράψει γι’ αυτές ενώ για όλες η απόφαση είναι γραμμένη με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα.
      Ωστόσο ακόμα περισσότερα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως όπως αναφέρεται στα σχετικά έγγραφα οι προσληφθέντες δεν εργάστηκαν ποτέ στο κυλικείο των εργαζομένων του ΠΠΝΠ χαρακτηρίζοντάς τες βιομηχανία μαϊμού προσλήψεων με κάποιους να βάζουν χιλιάδες ευρώ στην τσέπη από αυτές.
      Kαι φυσικά τα ερωτήματα είναι πολλά καθώς όλα δείχνουν πως στο Νοσοκομείο επικρατεί εδώ και χρόνια ένα σκηνικό ανοχής και καθυστέρησης , το οποίο όπως είναι φυσικό έχει δημιουργήσει φημολογία!
      Υπενθυμίζεται πως η …κολόνια με το κυλικείο των εργαζομένων στο ΠΠΝΠ κρατάει από τον περασμένο Οκτώβριο (2017) αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο, ενώ είχε αποφασιστεί να γίνει έλεγχος από ορκωτούς λογιστές που θα εξέταζαν τι έχει γίνει στο κυλικείο από την έναρξη λειτουργίας του, ακόμα και ο τότε  διοικητής κ. Πισιμίσης δεν έπραξε τίποτα με αποτέλεσμα η υπόθεση να "εκκρεμεί"!
Αναδημοσίευση από Dete,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: