Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Το Σωματείο μας στο παγκόσμιας εμβέλειας δίκτυο του Αλ Τζαζίρα, για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και γενικά της Υγείας στη χώρα μας.

           «Πρωταγωνιστής», με αρνητικό πρόσημο, στο διεθνές ενημερωτικό στερέωμα, έγινε το νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας». Η επίσκεψη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, του διεθνούς δικτύου Al Jazeera, είχε ως θέμα αποστολής του την έρευνα για την κατάσταση του εγχώριου υγειονομικού τομέα στα χρόνια της κρίσης.Οι καταγγελίες της Ομοσπονδίας των εργαζομένων του νοσοκομείου Πατρών στα αυτιά του Al Jazeera
      Το ρεπορτάζ κατέγραψε οριακές καταστάσεις ως προς την υποστελέχωση του νοσοκομείου και τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να προσφέρεται ιατρικό έργο σε επαρκές επιστημονικό επίπεδο. Καταλύτης για την ενημέρωση αυτή ήταν ο συνδικαλιστικός φορέας.
      Στο ρεπορτάζ του, το Al Jazeera, κατέγραψε ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και φαρμακευτικού υλικού. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι αναφορές στην υποστελέχωση διοικητικού προσωπικού παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες.
        Οι εικόνες κατέγραψε το διεθνές δίκτυο αναπαράχθηκαν σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο από μέσα ενημέρωσης.
       Η διοίκηση του Νοσοκομείου δεν ενημερώθηκε για την άφιξη του συνεργείου, συνεπώς δεν καταγράφηκαν οι δικές της απόψεις. 
                                       ……………………………………….
    Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, δείτε το σχετικό ρεπορτάζ, με εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ.
https://www.zougla.gr/greece/article/i-katagelies-tis-omospondias-ton-ergazomenon-tou-nosokomiou-patron-sta-aftia-tou-al-jazera
Αναδημοσίευση από  zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: