Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Μιχ. Γιαννάκος: ΘΕΡΙΖΕΙ ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΤΤΙΚΟ 14 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3. ΝΟΣ. ΚΑΒΑΛΑΣ 1.

 Αισθανόμαστε πια  οι υγειονομικοί ότι είμαστε στο έλεος του θεού.
     Κάθε ημέρα έχουμε νέα κρούσματα συναδέλφων  που προσβάλονται από τον ιό. Ζητάμε περισσότερα μέσα ατομικής προστασίας, τακτικά προληπτικά τεστ στους υγειονομικούς, να ισχύσει ξανά  ο θεσμός της καραντίνας, αλλά δυστυχώς τίποτα. Ο ΕΟΔΥ άλλαξε τις οδηγίες. Τεστ  κάνουν μόνο όσοι εκτίθενται στον ιό  και συνεχίζουν τη δουλειά, αν και ξέρουμε ότι τα τεστ δεν δείχνουν αμμέσως μετά  τη μόλυνση.  Να μεγαλώσουν και να αερίζονται οι στάσεις των νοσηλευτών. Περιγραφή συναδέλφου που νοσεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο που εργάζεται  τραγική.  Αισθάνθηκα λέει κατά την εισαγωγή μου  ότι με πάνε στο νησί, τη Σπιναλόγκα. Δεν πλησίαζε κανείς συνάδελφος, ούτε οι δικοί μου.  Και όμως δεν είμαστε ενταγμένοι στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα παρά τις υποσχέσεις.
 ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: 
      14  συνάδελφοι νόσησαν τις τελευταίες ημέρες.  Οι 6  τραυματιοφορείς,1 τεχνικός και 7 ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.  Η μία συνάδελφος νοσηλεύεται.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
     Βρέθηκε 1 νοσηλεύτρια θετική στο αναισθησιολογικό και κατά την ιχνηλάτηση 2 ακόμη γιατροί θετικοί.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ:
Βρέθηκε 1 νοσηλεύτρια θετική στο κορονοϊό στα ΤΕΠ του νοσοκομείου.
                                         Μιχ. Γιαννάκος πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: