Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Μιχ. Γιαννάκος: ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΝΟΣΟΥΝ. ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Το αιμοδυναμικό είναι κλειστό για μία εβδομάδα. Βρέθηκε νοσηλεύτρια θετική στο ΚΟΡΟΝΟΪΌ και όλο το προσωπικό είναι σε καραντίνα. Τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. 
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ: Χθες το μεσημέρι αλλοδαπός ασθενής αφρικανικής καταγωγής έφυγε από το νοσοκομείο έχοντας φλεβοκαθετήρα. Τον ψάχνει η αστυνομία. Τα περιστατικά αλλοδαπών που νοσούν από ΚΟΡΟΝΟΪΌ και το σκάνε από τα νοσοκομεία και διασπείρουν τον ιό στο κεντρο της Αθήνας είναι πολλά και πρέπει να προβληματίσουν. Το σκάνε γιατί φοβούνται τις συνέπειες.
    Στη Παμμακάριστο μία τραυματιοφορέας βρέθηκε θετική στο ΚΟΡΟΝΟΪΌ και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Την Πέμπτη αισθάνθηκε αδιαθεσία εκανε το τεστ και είναι θετική. Έντονες οι ανησυχίες για την υγεία της. Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι νόσησε τη τελευταία ημέρα εργασίας, γιατί μετά θα έκανε χρήση της άδειας ειδικού σκοπού. Δυο ακόμη  συνάδελφοι, ένας γιατρός 
και ενας από τη νοσηλευτική υπηρεσία   νοσηλεύονταν με ΚΟΡΟΝΟΪΌ στο  νοσοκομείο, Πήραν εξιτήριο αν και είναι ακόμη θετικοί. Θα παραμείνουν σε καραντίνα  σπίτι τους.
                                           Γιαννάκος Μιχ. Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: