Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Κινήθηκαν επιτέλους οι διαδικασίες διόρθωσης-τροποποίησης του Οργανισμού του Νοσοκομείου, κίνηση για την οποία ζητάμε τις παρατηρήσεις σας και τις προτάσεις σας.

      Ως γνωστό σε όλους,  ο εν ενεργεία Οργανισμός του Νοσοκομείου μας, έχει αρκετά λάθη και παραλείψεις, όπως το έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές. Λάθη και παραλείψεις που χρίζουν άμεσης διόρθωσης και κατ΄ επέκταση σχετικής τροποποίησης αυτού του Οργανισμού.
    Για την αναγκαιότητα της διόρθωσης αυτών των λαθών και παραλείψεων, που επεσήμανε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου ο εκπρόσωπός σ΄ αυτό, Κώστας Πετρόπουλος, η Διοίκηση κίνησε την σχετική διαδικασία, στέλνοντας σχετικό έγγραφο προς τούς φορείς, τούς Διευθυντές κλπ υπηρεσιακούς παράγοντες του Νοσοκομείου μας,  για τις σχετικές παρατηρήσεις τους - προτάσεις τους, που θα πρέπει να κατατεθούν  μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη.
         Γι΄ αυτήν την διαδικασία, που δικαιώνει πλήρως όλα όσα σχετικά αναδείκνυε το Σωματείο μας γι΄ αυτόν, από την δημοσίευσή του μέχρι και σήμερα, καλούμε όλους τούς Συναδέλφους να μας καταθέσουν τις σχετικές προτάσεις τους και παρατηρήσεις τους, το συντομότερο δυνατόν. 
       Γι΄ αυτήν την δυνατότητα, την καλύτερη επεξεργασία και αποστολή των προτάσεων σας, θυμίζουμε ότι ο οργανισμός του Νοσοκομείου μας, είναι αναρτημένος σ΄ αυτό εδώ το site, στα δεξιά της σελίδας μας, στον Ιστότοπο ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: