Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Συνεχίζουν να υφίστανται τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ των Εργαζόμενων στα COVID και των ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ, όπως και οι προβληματισμοί μας για το τι προσλαμβάνουν λόγω covid

           Τα προβλήματα που θέτουν οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι στα τμήματα covid, προβλήματα που ήδη έχουν σταλεί στην Διοίκηση γραπτώς από την  9/10/20, ζητώντας και σχετική συνάντηση για την αντιμετώπισή τους, είναι πολλά και πιεστικά.
       Πέρασε ήδη αρκετό χρονικό διάστημα και δυστυχώς η σχετική συνάντηση  δεν πραγματοποιήθηκε. Επισημαίνουμε το γεγονός το οποίο το οποίο δεν είναι δυνατόν να αφεθεί στην τύχη του, ζητώντας ακόμη μια φορά και μάλιστα άμεσα την προαναφερόμενη σχετική εκκρεμούσα συνάντηση.
        Συνάντηση ζητάμε και με τον κλάδο των τραυματιοφορέων, για όλα εκείνα τα ζητήματα που από την 3.6.20 έχουν κατατεθεί και έχουν συζητηθεί με την Διοίκηση και δυστυχώς δεν έχουν αντιμετωπιστεί, με κυρίαρχο, όπως το θέτουν οι ίδιοι οι Συνάδελφοι, το ζήτημα των ελλείψεων σε προσωπικό, ένα ζήτημα που μας έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Αν έρχεται ....τι έρχεται ....που πηγαίνει ...και το χειρότερο άν αυτό είναι υποβολιμαίες προσλήψεις ή προσλήψεις κάλυψης αναγκών covid.

Δεν υπάρχουν σχόλια: