Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΣΥΡΡΟΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

       Τα κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό των Νοσοκομείων αυξάνονται ραγδαία. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουν με τη δέουσα προσοχή εκεί στο υπουργείο υγείας γιατί η διασπορά στα νοσοκομεία είναι μεγάλη και όχι τυχαία. Υπάρχουν προβλήματα που επισημάναμε πολλές φορές. 
ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: 2 γιατροί θετικοί στο κορονοϊό της παθολογικής κλινικής και ένας ασθενής που νοσηλευόνταν πολλές ημέρες. Βλέπετε με βάσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ δεν γίνονται τεστ σε όλους τους ασθενείς που εισάγονται στα νοσοκομεία. Στον Άγιο Ανδρέα το τελευταίο μήνα νόσησαν 16 συνάδελφοι. 
ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ: Αλλοι 5 συνάδελφοι θετικοί και 3 ασθενείς. Με βασει τα επίσημα στοιχεία τώρα από τον Άγιο Σάββα νοσούν 26 συνάδελφοι και η ιχνηλάτηση συνεχίζεται. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νόσησαν απο κορονοϊό 3 γιατροί ορθοπεδικοί και 6 είναι σε καραντίνα. Απέμειναν 3 ενεργοί γιατροί και δεν γνωρίζουμε εάν συνεχίσει η κλινική τη λειτουργία της. 
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ: Γιατρός αναισθησιολόγος βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό και οι υπόλοιποι αναισθησιολόγοι είναι σε καραντίνα. Από την περασμένη Τρίτη το νοσοκομείο δεν κάνει ούτε διασωλήνωση στα έκτακτα περιστατικά με κίνδυνο για τη ζωή τους. 
                                                  Μιχ. Γιαννάκος πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: