Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ σήμερα τα Δ.Σ των Σωματείων.

        Πραγματοποιήθηκε χθες η δεύτερη παράστασή μας στην 6η Υ.Πε, μια παράσταση που όπως και η προηγούμενη ΑΠΕBΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΑΡΠΗ, λόγω της απουσίας όλων των αρμοδίων της Υ.Πε και ιδιαιτέρως της αρμόδιας για τον Υγειονομικό Χάρτη που αν και προερχομένη από τον χώρο των Νοσοκομείων χειρίζεται ένα θέμα που καταργεί τμήματα και Υπηρεσίες, που καταργεί Νοσοκομεία.
        Τα Δ.Σ των Σωματείων των Νοσοκομείων του Νομού μας, πλην του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ που δυστυχώς απέχει απ΄ όλες αυτές τις δράσεις, οι προς διαθεσιμότητα Συνάδελφοι, οι Εργαζόμενοι του Ν.Ν.Θώρακος, οι Εργαζόμενοι που Εργάζονται χωρίς Ρεπό και Άδειες και με ακάλυπτες βάρδιες, όλοι αυτοί που αγωνιούν γι΄ αυτές τις εξελίξεις είμασταν εκεί, στην άδεια από τούς αρμοδίους Υ.Πε.
    Είμασταν εκεί επιμένοντας στις κινητοποιήσεις μας και τις παρεμβάσεις μας, στις παραστάσεις μέσα από τις οποίες ζητάμε σαφείς και συγκεκριμένες εξηγήσεις, φερέγγυες ενημερώσεις, για τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ συμβαίνοντα στο χώρο της Υγείας.
        Προς αυτήν την κατεύθυνση, που είναι απαίτηση όλων μας, με την επιμονή μας, θα είμαστε και αύριο εκεί, όπου στις 1 το μεσημέρι θα υπάρξει η σχετική συνάντησή μας με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε.
                     Αναμονή λοιπόν
                       ...........................................
.......Διαβάστε και δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
 http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50118:--6-----&catid=55:politics&Itemid=191

Δεν υπάρχουν σχόλια: