Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Παράσταση και Κατάληψη της Διοίκησης.

       Στα πλαίσια των αποφάσεων της έκτακτης Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας, που έγινε χθες 10/4/14, με αφορμή την ανάθεση στους Εργάτες και την Ασφάλεια του Νοσοκομείου των παράλληλων καθηκόντων των Οδηγών, το Δ.Σ του Σωματείου μας μαζί  με τους προαναφερόμενους Συναδέλφους επισκέφθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου.
       Κατά την επίσκεψή μας αυτή κατ΄ αρχήν ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ για την ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ των Οδηγών και την απαράδεκτη ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΤΑΚΤΙΚΗ του, για την ανάθεση των σχετικών καθηκόντων στους Εργάτες και την Ασφάλεια.
       Στη συνέχεια επιστρέψαμε στον Διοικητή όλα τα σχετικά έγγραφά του, αυτά  που είχε στείλει στους Εργάτες και την Ασφάλεια για την ανάθεση σ΄ αυτούς των καθηκόντων των Οδηγών που οδηγήθηκαν στην διαθεσιμότητα, ζητώντας του παράλληλα την επιστροφή των ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ που είχαν καταθέσει οι προαναφερόμενοι Συνάδελφοι στην υπηρεσία, μετά από σχετικό γραπτό αίτημα της Διοίκησης.
         Στην προαναφερόμενη συνάντηση, η απαράδεκτη και προκλητική στάση του Διοικητή και η άρνησή του να επιστρέψει τα διπλώματα, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς τις απαραίτητες σχετικές απειλές του, μας οδήγησαν  σε ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Γραφείων του.
         
        

Δεν υπάρχουν σχόλια: