Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Άρχισαν τα προβλήματα από την απουσία οδηγών, στον Άγ. Ανδρέα – Παραλίγο να τιναχθεί στον αέρα αιμοδοσία

        Έντονα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» προκλήθηκαν χθες το πρωί λόγω της απεργίας των οδηγών του νοσοκομείου οι οποίοι τις επόμενες ημέρες τίθενται σε διαθεσιμότητα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, εκτυλίχτηκαν τραγελαφικά επεισόδια προκειμένου να διενεργηθεί η προγραμματισμένη αιμοδοσία στο Λύκειο Δεμενίκων που διοργάνωνε η Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαλανδρίτσας.
        Τα παιδιά και άλλοι συμπολίτες περίμεναν από τις οκτώ να έρθουν ο γιατρός και νοσοκόμα από τον Νοσοκομείο , όμως απουσία των οδηγών που θα τους μετέφεραν, δεν είχαν πώς να πάνε μέχρι τα Δεμένικα. Τότε ξεκίνησε μια τεράστια προσπάθεια των υπευθύνων του Συλλόγου να βρουν λύση.
        Το θέμα έφθασε μέχρι το Διοικητή του Νοσοκομείου ο οποίος έψαχνε, εκ του προχείρου, να ανακαλύψει έναν τρόπο για τη μεταφορά ώστε να μην ματαιωθεί η αιμοδοσία. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρατεύτηκε… ταξί με αποτέλεσμα η αιμοδοσία να ξεκινήσει τελικά στις 11:00.
       Σχολιάζοντας το γεγονός ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Κώστας Πετρόπουλος, σημειώνει ότι καταδεικνύει ότι η Διοίκηση του Αγίου Ανδρέα είναι «ανέτοιμη ν’ αντιμετωπίσει τα προβλήματα που πρόκειται να δημιουργηθούν από τη διαθεσιμότητα των οδηγών.».
         Ωστόσο το πρόβλημα με την αιμοδοσία δεν είναι το μοναδικό που προκύπτει καθώς, όπως σχολιάζει ο κ. Πετρόπουλος, οι διοικούντες αναζητούν πλέον πως θα μεταφέρουν τα τρόφιμα από το 409…
Αναδημοσίευση από The Best.

Δεν υπάρχουν σχόλια: