Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Παράσταση του Δ.Σ του Σωματείου μας στον Διοικητή.

           Την Δευτέρα το μεσημέρι 28/4/1014, το Δ.Σ του Σωματείου μας, αμέσως μετά την σχετική συνεδρίασή του, βάσει σχετικής απόφασής του, επισκέφθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τον Κον Λέτσιο.
          Σ΄ Αυτήν την Συνάντηση, όπου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος καθώς επίσης και οι Γιαννόπουλος, Μαυρίκη Ελισάβετ, Ζαφείρη  Γκαμπριέλα, Ντάβλας Γιώργος, Λάππας Κώστας, Σουγλέρης Χρήστος, Ασλανίδη Κατερίνα και Μπάρκας Νίκος, θέσαμε στον Διοικητή τις αποφάσεις του Δ.Σ. Τις αποφάσεις που είχαν να κάνουν, τόσο με την ανάθεση των καθηκόντων των Οδηγών στο προσωπικό της Ασφάλειας, όσο και με τα ζητήματα, τα προβλήματα  αυτών των ημερών, όπως αυτά καταγράφονται στην παρακάτω σχετική επιστολή που επίσης καταθέσαμε:

      ¨Την ΔΕΥΤΕΡΑ 28/4/2014, με αφορμή τις τελευταίες EΞΕΛΙΞΕΙΣ με την Διοίκηση στο Νοσοκομείο και ιδιαιτέρως τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και ΤΑΚΤΙΚΕΣ που αυτή και το Γρ. Επιστασίας εφαρμόζουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ και οχι μόνον, συνεδρίασε το Δ.Σ του Σωματείου μας,

Όπου αποφάσισε να ζητήσουμε από την Διοίκηση τα εξής:

  • ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ των αποφάσεων ανάθεσης των καθηκόντων των Οδηγών στην Ασφάλεια του Νοσοκομείου και την υλοποίηση ΑΜΕΣΑ των αποφάσεων της σύσκεψης που έγινε γι΄ αυτό τον σκοπό στην 6η Υ.Πε.
  • ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΜΕΣΑ των ΘΥΡΩΡΩΝ από την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την υπαγωγή της Ασφάλειας στις δικαιοδοσίες του Διοικητή, όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν.
  • Επιστροφή όλων των μετακινημένων Εργαζόμενων της Ασφάλειας στην Οργανική τους Θέση.
  • ΑΜΕΣΑ αντικατάσταση της Προϊσταμένης του Γρ. Επιστασίας, εάν και εφ΄ όσον δεν επαναπροσδιοριστεί, τόσο για την στάση της στην ανάθεση των προδήλως παράνομων καθηκόντων στο προσωπικό ευθύνης της, όσο και ιδιαιτέρως για την αυταρχική της στάση και συμπεριφορά απέναντι σ΄ αυτούς και τους Θυρωρούς..
  • Κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των Συναδέλφων Εργαζόμενων του Κ.Υ κ Αχαΐας, που έρχονται για εργασία στο Νοσοκομείο.
  • ΑΜΕΣΑ κάλυψη των κενών βαρδιών στους ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ και τα ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ αλλά και στα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.
  • Αντιμετώπιση άμεσα των προβλημάτων του ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, τόσο για την ενίσχυσή του με Προσωπικό, όσο και για το πλύσιμο, την διακίνησή του και την χρεοπίστωση, τομείς όπου επικρατεί το απέραντο χάος.
  • ΑΜΕΣΑ κάλυψη των αναγκών των προβλημάτων των ΤΕΠ σε ότι αφορά τα ζητήματα Ασφάλειας, όσο και της ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ σε ότι αφορά την Ασφάλεια και το Επισκεπτήριο.
  • ΑΜΕΣΑ κάλυψη των επικίνδυνων κενών στα τμήματα των ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ, αντιμετώπιση των μεγάλων σχετικών ελλείψεων.
  • Άμεσα αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ, που λειτουργούν με τεράστια κενά, με διπλοβάρδιες και δυστυχώς χωρίς ρεπό.

        Για όλα αυτά τα ζητήματα αποφασίσαμε, εάν και εφ΄ όσον δεν γίνουν αποδεκτά, τότε να προσφύγουμε στις Εισαγγελικές Αρχές, αλλά και σε έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, με σκοπό και στόχο την γενίκευση των Κινητοποιήσεών μας απέναντι σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα διαδραματιζόμενα και όχι μόνον.¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια: