Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η Αντιμετώπιση των αναγκών μετά την διαθεσιμότητα των Οδηγών.

        Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην 6η Υ.Πε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προέκυπταν από την διαθεσιμότητα των οδηγών, ήταν δυστυχώς για το θεαθήναι.
       Αποδείχθηκε αναποτελεσματική, είτε λόγω της ανικανότητάς των Διοικούντων, είτε γιατί οι Συμμετέχοντες δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα το απέραντο ΧΑΟΣ.
        Δυστυχώς παρά την προαναφερόμενη σύσκεψη, στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ υπάρχουν ημέρες και μάλιστα ημέρες εφημερίας, όπου μένουμε ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ από ΟΔΗΓΟΥΣ, με αποτέλεσμα διακομιδές Ασθενών να αναβάλλονται η να γίνονται συνοδεία των οικείων, αιμοδοσίες επίσης να αναβάλλονται με τεράστιες απώλειες αίματος και δυστυχώς καθημερινά να καταγράφονται πάρα πολλές άλλες τέτοιες τραγικές καταστάσεις.
        Καταστάσεις τραγικές που επεκτείνονται και σε άλλους τομείς, όπως στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Νοσοκομείου, η οποία με εντολή της Διοίκησης εκτελεί τα καθήκοντα των οδηγών, αφήνοντας εντελώς ακάλυπτο το Νοσοκομείο
                                          με αποτέλεσμα
πολλές συχνές και μεγάλες κλοπές στο Νοσοκομείο, στα ΤΕΠ όπου για δεύτερη φορά μας έκλεψαν τούς Υπολογιστές, στα Χειρουργεία κλπ άλλους χώρους
                                  και το χειρότερο
με απροστάτευτους τους Εργαζόμενους και τους Ιατρούς στα ΤΕΠ και όχι μόνον.
        Όλα αυτά τα συμβαίνοντα που γίνονται με την ΑΝΟΧΗ ίσως και την ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ του Γρ. ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ μας αναγκάζουν κατ΄ αρχήν να ρωτήσουμε:
      • ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ την στιγμή που υπάρχουν άλλες λύσεις και μάλιστα πιο εφικτές και πιο αποτελεσματικές.
      • ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τις καθημερινές και κατ΄ επανάληψιν ΚΛΟΠΕΣ.
      • ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ τους Συναδέλφους μας στα ΤΕΠ από τις καθημερινές επιθέσεις που δέχονται.
      • ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ με ΑΣΦΑΛΕΙΑ τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ κλπ ανάγκες του Νοσοκομείου.
      • ΠΟΙΟΣ και ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙ τελικά ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: