Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Το Σωματείο μας για την Αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου μας.

      Ο Υπουργός Υγείας τηρώντας τις δεσμεύσεις του, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, υπέγραψε επιτέλους τον διορισμό του ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας, ένα Δ.Σ που απαρτίζεται από επίλεκτα στελέχη της Τοπικής Κοινωνίας, προερχόμενα κυρίως από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
        Ο Προαναφερόμενος διορισμός κλείνει μια μεγάλη και χρόνια πληγή στο χώρο της Υγείας, την στιγμή που δημιουργείται μια νέα. Μιλάμε για την λόγω κομματικής ευθιξίας παραίτηση του μοναδικού ίσως μέλους της ΔΗΜΑΡ που παραμένει στην κυβερνητική μηχανή και συγκεκριμένα στην 6η Υ.Πε, που από σήμερα παραμένει πλέον ΑΚΕΦΑΛΗ, λόγω και των υποχρεώσεων του έτερου Υποδιοικητή αλλά και του Διοικητή, ο οποίος παρά τις πάμπολλες υποχρεώσεις του φρόντισε και μας έστειλε τρεις Ηλεκτρολόγους για την κάλυψη των ακάλυπτων βαρδιών, δίνοντας έτσι τέλος στην επικίνδυνη λειτουργία του Νοσοκομείου..
     Επίσης μας κοινοποιήθηκε ήδη η απόφαση του Υπουργού Υγείας που επιχορηγεί το Νοσοκομείο με το ποσό των 155.916,04 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για την μεταστέγαση και πλήρη επαναλειτουργία επιτέλους του ΄πρό έτους έτοιμου διωρόφου κτιρίου (58.000,00) και να πληρωθούν επιτέλους οι Εργαζόμενοι τις Αργίες και τα Νυκτερινά του Δεκέμβρη του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: