Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ερώτημα στη ΔΗΜΑΡ και την Ε.Ν.Ε.

        Τον τελευταίο καιρό βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στο χώρο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, με τελευταίο μεγάλο πλήγμα στην περιοχή μας την επιδίωξη της Κυβέρνησης για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ και του Νοσοκομείου Κρεστένων καθώς επίσης και τις ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ όλων των Οδηγών των Δημόσιων Νοσοκομείων, με αποτέλεσμα την στέρηση από τούς Πολίτες σημαντικότατων παροχών υπηρεσιών Υγείας.
     Για την υλοποίηση της προαναφερόμενης καταστροφικής πολιτικής που επιχειρεί η Κυβέρνηση στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, έχουμε την πρωτοφανή παράλληλη ανάθεση καθηκόντων των Οδηγών στους Εργάτες, την Ασφάλεια κλπ κλάδους Εργαζομένων. Επίσης την συμπλήρωση των κενών των πληρωμάτων των Ασθενοφόρων να προτείνεται να είναι από Νοσηλευτές, σύμφωνα και με το υπ΄ αριθ. 7371/7.4.14 έγγραφο της 6ης Υ.Πε, που υπογράφει η Νοσηλεύτρια-μέλος της Ε.Ν.Ε -Υποδιοικήτρια της 6ης Υ.Πε, Κα Αλμπάνη.
        Η παραπάνω Υποδιοικήτρια, που έχει την ευθύνη του Υγειονομικού Χάρτη της περιοχής, αν και Εργαζόμενη σε Δημόσιο Νοσοκομείο ως Νοσηλεύτρια, δεν αντέδρασε στην επιδιωκόμενη καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης, αλλά απεναντίας ως εκτελεστικό όργανο της εξουσίας, πρωτοστατεί της υλοποίησης των στόχων της Κυβέρνησης.
                  ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ λοιπόν το ΕΡΩΤΗΜΑ
Πρώτα προς την ΔΗΜΑΡ, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Αχαΐας τον Κον Τσούκαλη, την Ν.Ε της ΔΗΜΑΡ στην ΑΧΑΙΑ, τους Υποψηφίους που ηγούνται και συμμετέχουν στα Ψηφοδέλτια που στηρίζονται από την ΔΗΜΑΡ στη περιοχή, αν ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ στις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που επιχειρεί να εφαρμόσει η ως άνω Υποδιοικήτρια Κα Αλμπάνη, η τοποθέτηση της οποίας στην παραπάνω θέση (Υποδιοικήτρια της 6ης Υ.Πε), πρότεινε, στήριξε και στηρίζει η ΔΗΜΑΡ, παρά την απόσυρση της συμμετοχής των στελεχών της από την Κυβέρνηση.
                  ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ λοιπόν το ΕΡΩΤΗΜΑ στην Ε.Ν.Ε
στην οποία η ως άνω Υποδιοικήτρια είναι ενεργότατο μέλος αν ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την πρακτική της ως άνω Υποδιοικήτριας στην 6η Υ.Πε, για τις διαθεσιμότητες, τις αλλαγές στον Υγειονομικό Χάρτη κλπ και ιδιαιτέρως με την κατεύθυνση να στελεχώνουν οι Νοσηλευτές τα πληρώματα των Ασθενοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: