Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Η ΑΔΕΔΥ με αφορμή τη μήνυση κατά μελών του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της.

       Ο Βασίλειος Σπανάκης, βουλευτής πλέον της ΝΔ, συνεχίζει να ζητάει «τα ρέστα» από εκείνους που αποκάλυψαν την απόπειρα νοθείας που επιχειρήθηκε  με άθλιο τρόπο, στις 2/12/2016 κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας του 36ου Συνεδρίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
      Την ίδια ώρα που ίδιος «κρύβεται» για να μην δικαστεί, ζητώντας μετά από 2 αναβολές να αποσταλεί η δικογραφία στη Βουλή για να αποφασιστεί εάν θα αρθεί ή όχι η βουλευτική του ασυλία, αν δηλαδή θα δικαστεί ως κοινός θνητός ή αν θα φροντίσει το κόμμα του να παραγραφεί το αδίκημα, για το οποίο με αυτεπάγγελτη διαδικασία κατηγορείται, η δικαιοσύνη προχωρά τη μηνυτήρια αναφορά του κατά των συναδέλφων Βέτας Πανουτσάκου, μέλους της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Αντώνη Πατίδη, μέλους του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της δικαστικής αντιπροσώπου που προήδρευε στην εφορευτική επιτροπή και του αστυνομικού, που πήγε στο χώρο του συμβάντος, με το επιχείρημα ότι τον «ενέπλεξαν σε ανύπαρκτο σχέδιο νοθείας»!!!
      Υπενθυμίζουμε ότι η απόπειρα νοθείας που επιχειρήθηκε κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας του 36ου Συνεδρίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ αφορούσε τη χρήση κάρτας αντιπροσώπου και διαβατηρίου του Βασίλειου Σπανάκη (αντιπροσώπου της ΔΑΚΕ από την Ομοσπονδία των Εφοριακών/ΠΟΕ-ΔΟΥ) από άλλον εκλεγμένο αντιπρόσωπο (από την Ομοσπονδία των Τελωνειακών με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ), προκειμένου να ψηφίσει, γεγονότα που καταδικάστηκαν ομόφωνα από το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει για άλλη μια φορά τόσο τη συγκεκριμένη απόπειρα νοθείας, όσο και την όλη εξέλιξη και την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από τον βουλευτή της Ν.Δ., Βασίλειο Σπανάκη, συνδικαλιστή μέχρι πρότινος της ΔΑΚΕ από την ΠΟΕ-ΔΟΥ.
     Όλα αυτά δείχνουν τι συνδικαλιστικό κίνημα οραματίζεται και προωθεί η ΝΔ, ποιοι είναι οι «άξιοι» και οι εκφραστές της νομιμότητας.
       Ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη για τις επιλογές που προωθεί, για τις ενέργειες των βουλευτών του, για το συγχωροχάρτι που έδωσε στον Β. Σπανάκη, που όχι μόνο τον επανάφερε λίγους μήνες μετά το συμβάν στα καθήκοντα του γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ, αλλά και τον προώθησε στη βουλευτική εκλογή.
      Εκφράζουμε την στήριξή μας στους συναδέλφους, οι οποίοι έκαναν το αυτονόητο και απαιτούμε την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία, με το να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.
                              Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια: