Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Αχαΐα: Τα νέα πρόσωπα των νοσοκομείων - Τρεις νέοι διοικητές

         Τα ονόματα των νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των νοσοκομείων της Αχαΐας κυκλοφορούσαν από νωρίς χθες το πρωί στην πόλη. Το παρασκήνιο που συνόδευε τη διαδικασία των επιλογών ήταν έντονο με τα γραφεία συγκεκριμένων κυβερνητικών στελεχών να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή. 
     Το ίδιο παρασκήνιο έφερε τους βουλευτές της παράταξης στην Αχαΐα να είναι δυσαρεστημένοι καθώς δεν τους δόθηκε περιθώριο παρέμβασης πλην μιας ή δύο περιπτώσεων. 
    Η επιβεβαίωση ήρθε αργά απόγευμα με την ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας. 
Σύμφωνα με αυτή:
>Στη θέση του διοικητή του «Αγίου Ανδρέα» τοποθετείται ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος και του αναπληρωτή διοικητή ο Παναγιώτης Δημόπουλος. 
>στο Καραμανδάνειο τοποθετείται διοικητής ο Παύλος Αθανασόπουλος. 
>στο νοσοκομείο Αιγίου ο νέος διοικητής είναι ο Αθανάσιος Γεωργάκης. Αναπληρώτρια διοικήτρια με έδρα το νοσοκομείο Καλαβρύτων παραμένει η νυν που είναι η Ιωάννα Σφυρή. 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 
ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι 41 ετών οικονομολόγος και αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΒΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη της «Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων» στις επικείμενες εκλογές του Δεκεμβρίου. 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ο γνωστός χειρουργός που επί σειρά ετών υπηρέτησε στον «Αγιο Ανδρέα». Τα τελευταία δύο χρόνια είχε μετακινηθεί στο νοσοκομείο Αιγίου ως συντονιστής διευθυντής απ' όπου συνταξιοδοτήθηκε πέρυσι. 
ΠΑΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι χειρουργός στον «Αγιο Ανδρέα». Τελευταία εξελίχτηκε στο βαθμό του διευθυντή του ΕΣΥ. 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Είναι οδοντίατρος και διευθυντής ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Αιγίου. Εχει εθελοντική δράση στο γηροκομείο Αιγίου και σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιγίου έχει αναπτύξει πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής στα σχολεία της περιοχής. 
ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ: Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΑΣΟΕ) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην διοίκηση μονάδων υγείας. Εχει εργασθεί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων στις οικονομικές υπηρεσίες, στο Νοσοκομείο Αιγίου, στο ΠΓΝΠ και το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Από το 2016 είναι αναπληρώτρια διοικητήρια στο νοσοκομείο Καλαβρύτων. 
Της ΜΑΡΙΝΑΣ ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗ

rizogianni@pelop.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: