Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Σχετικά με την ΠΕΡΙΚΟΠΗ του ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ από ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ.

 Αριθμ. Πρωτ:……211.                                      ΠΡΟΣ: - Διοίκηση  Γ.Ν Πατρών
Πάτρα…….......2.7.20.                                                  Διοικητικό  Διευθυντή.
-         Γρ. Προσωπικού.
                                                                             ΚΟΙΝ: -  Όλα τα Μέλη του Σωματείου μας.

       Οι διαδικασίες που εφαρμόστηκαν για την πρόσφατη περικοπή του επιδόματος ευθύνης από την Συναδέλφισσα Λ.... Ε......., δεν είναι ούτε σύννομες ούτε οι ενδεδειγμένες.
          Δεδομένου ότι
Ως γνωστόν σε όλους σας, σ΄ αυτές τις περιπτώσεις εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 4492/17 και όχι η λαθεμένη ερμηνεία και αποσπασματική κίνηση περί διπλών επιδομάτων που ήταν και είναι φυσικό να υπάρχουν την στιγμή που με ευθύνη σας δεν εφαρμόζεται την διαδικασία των επανατοποθετήσεων, που επιβάλλεται στις περιπτώσεις της ενοποίησης δύο οργανισμών, όπως είναι η δική μας περίπτωση.
        Δυστυχώς, αν και γνωρίζετε πολύ καλά αυτήν την σχετική νομοθεσία, προχωράτε σε λάθος κατεύθυνση, διαπράττοντας σοβαρή παράβαση καθήκοντος και αναρωτιόμαστε γιατί;
         Η Συναδέλφισσα Λ.... Ε......., που έχει αρκετά χρόνια σε θέση ευθύνης και εάν  εφαρμόζατε σωστά την κείμενη νομοθεσία σαφώς και δεν θα είχε καμία περικοπή στα εισοδήματά της, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να εκτελεί καθήκοντα Προϊσταμένης, όπως όλες οι κατέχουσες θέση ευθύνης στην Νοσηλευτική Υπηρεσία, χωρίς να έχουν επανατοποθετεί στις θέσεις ευθύνης του Νέου Οργανισμού, εκτός από 2, με αποκλειστική δική σας ευθύνη, όπου φυσικά και παρανομείτε.
       Δυστυχώς, λυπούμαστε που θα το πούμε, αλλά η απόφαση όπως αυτή ελήφθη, η εφαρμογή της και η ¨γνωστοποίηση¨, η όλη διαδικασία δεν μας τιμά ως υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: