Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΙΕΡΩΜΕΝΩΝ.

      Μία κυρία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα με κάψει ο Θεός που λέω ψέματα ότι υπάρχει κορωνοίός.          Μου είπε ότι  είμαι αντίχριστος και άλλα τέτοια. Την κάλεσα να έρθει μαζί μου στον Ευαγγελισμό, να δει ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις ούτε σε αξιοσέβαστους  Ιερωμένους. Να δεί  την ταλαιπωρία των άλλων νοσηλευομένων ασθενών.
     Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται στη ΜΑΦ που τώρα λογίζεται ως ΜΕΘ με ήπια συμπτώματα.
     Η συγκεκριμένη  ΜΑΦ άδειασε για να γίνουν επισκευές  προκειμένου να μετατραπεί σε κανονική ΜΕΘ,  δωρεά του ιδρύματος Νιάρχου, αλλά λόγω κορωνοϊού επανέφεραν  τον εξοπλισμό και λειτουργεί ως ΜΕΘ.  31 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις 44 κλίνες συνολικά  ΜΕΘ. Στην εν λόγω ΜΕΘ, ο Αρχιεπίσκοπος είναι ο  πρώτος  ασθενής που νοσηλεύεται, μετά την επαναλειτουργία της.
    Ο Ευαγγελισμός νοσηλεύει 56 περιστατικά κορωνοϊού και όσα σταθεροποιούνται διακομίζονται σε νοσοκομεία  κορωνοϊού (παμακαριστος, Αμαλία Φλέμινγκ).
      Στον Ευαγγελισμό συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος και στο 5ο όροφο  ο ιερέας συνοδός του που βρέθηκε και αυτός θετικός στο κορωνοϊό, σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο.  
              Μιχ. Γιαννάκος πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: