Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΡΑΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ λοιπόν ΔΟΥΛΕΙΑ να μην σου ΛΕΙΠΕΙ... αυτό λέει ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.... αυτό πράττουν και οι Διοικούντες το σύστημα υγείας στην περιοχή μας.

       Δυστυχώς, ακόμη μια φορά, για ΤΡΙΤΗ  ΜΕΣΑ στην ΠΑΝΔΗΜΙΑ, οι Διοικούντες ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ και ΣΕΙΡΙΚΝΩΝΟΥΝ τις κλινικές του Νοσοκομείου, προκειμένου να εξασφαλίσουν κλίνες κορονοϊού, ΚΛΙΝΕΣ που ΑΦΑΙΡΟΥΝ από άλλους Τομείς, λές και σήμερα, ως διά μαγείας, σταμάτησαν να υπάρχουν άλλες ασθένειες στον τόπο μας και γενικά στην χώρα μας. 

    Και μάλιστα
Με αποφάσεις του Διοικητή, που επικαλείται εισηγήσεις διάφορων οργάνων του Νοσοκομείου και υπηρεσιακών παραγόντων, για την στάση των οποίων  σαφώς μπαίνουν πολλά ερωτηματικά, εισηγήσεις και προτάσεις που ποτέ δεν ήλθαν προς συζήτηση στο αρμόδιο όργανο της Διοίκησης του Νοσοκομείου, το Διοικητικό του Συμβούλιο.
        Χωρίς ποτέ ο Διοικητής
Να λάβει υπόψιν του την πρότασή μας, αυτήν που του καταθέσαμε γραπτώς αμέσως μετά την πρώτη φάση της πανδημίας με το υπ΄ αριθ. 128/4.5.20 έγγραφό μας, μια πρόταση που σαφώς μας δικαιώνει πλήρως για όλα αυτά τα συμβαίνοντα, που σαφώς δεν θα μας οδηγούσε σε καμία των περιπτώσεων σ΄ αυτήν την  ΝΕΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ, μια μετακόμιση που ξαναδιαλύει τον ιστό, την δομή και την λειτουργία του  Νοσοκομείου, το οποίο δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς όπως το ΠΠΝΡΙΟΥ, ούτε στηρικτικό αυτής της κατεύθυνσης όπως πρόσφατα ορίστηκαν το Νοσοκομείο του Αγρινίου και της Καλαμάτας.
     Δυστυχώς
Έτσι στο πόδι, ευκαιριακά, με έναν πρόχειρο  σχεδιασμό που ειλικρινά δεν ξέρουμε ποίοι και κάτω από ποιες λογικές τον σκέφτηκαν, κάνουν αυτές τις προαναφερόμενες επιλογές, παρ΄ ότι υπήρχαν και υπάρχουν άλλες πιο εφικτές, πιο λειτουργικές  και σαφώς πιο αποτελεσματικές λύσεις, λύσεις που δεν θα διέλυαν το σύστημα, λύσεις που σαφώς θα μπορούσαν να τις δούν όλο το προηγούμενο μεσοδιάστημα, όπου υπήρχε αρκετός σχετικός  χρόνος. 
    Μιλάμε για το διάστημα μεταξύ της πρώτης φάσης της πανδημίας από την οποία είχαν και την σχετική εμπειρία και την δεύτερη φάση που βιώνουμε, που όλοι περίμεναν και όλοι εκτιμούσαν ότι θα ήταν δριμύτερη.
  Μια περίοδο όπου δεν θωρακίστηκε το σύστημα, όπως επικοινωνιακά μας έλεγαν και  όπως αυτό φάνηκε, με τον καλύτερο δυστυχώς τρόπο, με τα περιστατικά που παρουσιάστηκαν στην ανατολική Πελοπόννησο και τα Γιάννενα, που δυστυχώς δεν έβρισκαν κλίνες covid και ιδιαιτέρως κλίνες ΜΕΘ  COVID στην περιοχή τους. 
   Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι προσλήψεις όχι αυτών που όντως χρειαζόταν και είχε ανάγκη το σύστημα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και αυτό που επιβεβαιώνουν οι ενυπόγραφες κραυγές αγωνίας των εργαζόμενων στα covid, αλλά προσλήψεις άλλων, ίσως φωτογραφικών ειδικοτήτων, που κάποιες απ΄ αυτές τις μετακινούν σε άλλες ειδικότητες απ΄ αυτές που προσελήφθησαν, σε άλλα αντικείμενα με παράνομες και βεβαίως ρουσφετολογικές διαδικασίες. Κλασική περίπτωση η πρόσφατη πρόσληψη στην αποστείρωση και στην συνέχεια μετακίνηση σε Διοικητική δουλειά και σαν να μην έφθανε αυτό έρχονται και οι ¨ψεύτικες¨  σχετικές  δικαιολογίες τους, που μας εξοργίζουν διπλά.  
              ΡΑΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ λοιπόν ΔΟΥΛΕΙΑ να μην σου ΛΕΙΠΕΙ...
                                      αυτό λέει ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ....
        αυτό πράττουν και οι Διοικούντες το σύστημα υγείας στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: