Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ Ο ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ.

        Τι να πει κανείς για το πολιτικό παραλήρημα του Κου Μαραβέγια στη Βουλή.  Ο κος Μαραβέγιας γιατρός του ιδιωτικού τομέα που φροντίζει να συκοφαντεί το δημόσιο σύστημα υγείας, για να  κάνει εύκολη τη δουλειά της Κυβέρνησης,  στην  ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.   Ο  κος Μαραβέγιας είχε δηλώσει εθελοντής  για να προσφέρει στη πανδημία στο νοσοκομείο Βόλου και οι εργαζόμενοι τον είδαν μόνο σε μία σύσκεψη.

     Δεν τον ένοιαξαν  τον κο Μαραβέγια οι δεκάδες διασωληνωμένοι με κορωνοιο σε λίστα αναμονής στο νοσοκομείο Βόλου, οι δεκάδες θάνατοι εκτός μεθ,  μάλιστα θυμόμαστε όλοι τα δημοσιεύματα για το νεκροθάλαμο που δεν χώραγε.  Δεν τον ένοιξαν οι  τρομερές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού,  που δύο και τρείς νοσηλευτές κάλυπταν βάρδιες σε κλινικές κορωνοϊο  25 και 30 ασθενών, τον ένοιαξε η απόδοση του προσωπικού που επί ενάμιση χρόνο βρίσκονται νυχθημερόν στα νοσοκομεία, αντιμέτωποι με τις παθογένειες του συστήματος  και την αδράνεια της κυβέρνησης,  να σώζουν ζωές ασθενών για να υπηρηφανεύεται μετά  ο κος Μαραβέγιας για τα αποτελέσματα διαχείρησης της πανδημίας. 
        Ναι κε Μαραβλεγια πέφτουν ταβάνια, στάζουν βρύσες στα νοσοκομεία,  γιατί διαλύθηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες και τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν χρήματα για συντήρηση και ανανέωση του εξοπλισμού και των υποδομών. Γιατί εφέτος φροντίσατε να μειώσετε τους προυπολογισμούς τους  κατά 20%.
       Καλύψτε τις κενές οργανικές θέσεις, μονιμοποίηση τους συμβασιούχους  για να έχουν καλύτερη περίθαλψη οι ασθενείς. Ξέρετε οι νοσηλευτές και οι άλλοι υγειονομικοί δεν είναι ταχυδακτυλουργοί να βρίσκονται παντού ταυτόχρονα.  Τα περί αξιολόγησης στους υγειονομικούς μετά τα τόσα χειροκροτήματα είναι  κωμικοτραγικό να το συζητάμε.
       Μάλλον απολύσεις πρέπει να περιμένουμε με τέτοια δηλώσεις και  πρόστιμο  από το "μεγάλο" μισθό που μας δίδεται  !!!!!!!!!
                   Συγχαρητήρια κε Μαραβέγια. Εκτελέσατε την αποστολή σας.
    Παρεμπιπτόντως   κε Μαραβέγια έχουμε και εμείς πολλές επιστολές στη διάθεσή μας από ασθενείς που περιμένουν δύο χρόνια να χειρουργηθούν, περιμένουν ένα χρόνο να κάνουν εξετάσεις, νοσηλεύονται  σε ράντζα,   επιστολές συγγενών για ασθενείς διασωληνωμένους που  βρίσκονταν σε λίστα αναμονής για μεθ και έχασαν τη ζωή τους,  από συγγενείς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους επειδή ήταν κλειστά τα κέντρα υγείας.
                                                          Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ
                                          .............................................................................................
Δείτε τι είπε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:   http://somippok.blogspot.com/2021/06/blog-post_60.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: