Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΟΡΓΙΟ μετακινήσεων Επικουρικών -Βόλεμα ¨ημετέρων¨, για τους οποίους θυσιάζουν ακόμη και την λειτουργία των Νοσοκομείων για τα οποία υποτίθεται ότι κόπτονται.

      Οι πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, ανέδειξαν ένα υπαρκτό και μάλιστα πολύ σοβαρό ζήτημα. Ενα ζήτημα που έχει να κάνει με το όργιο των ρουσφετολογικών μετακινήσεων που γίνονται και στον  χώρο των επικουρικών, όπου βολεύονται πάρα πολύ καλά ¨τα δικά τους παιδιά¨.
      Σε μία από τις πολλές παρτίδες, των διαφορετικών εκλογικών καταλόγων που μας έδωσαν σ΄ αυτές τις εκλογές, ήταν και οι κατάλογοι που κακώς περιείχαν τούς μετακινημένους από άλλα Νοσοκομεία επικουρικούς στο Νοσοκομείο μας, απ΄ όπου και εμείς μάθαμε αυτό το ρουσφετολογικό παιχνιδάκι τους.
       Ως γνωστόν σε όλους οι επικουρικοί προσλαμβάνονται από το κάθε Νοσοκομείο για την κάλυψη των αναγκών του και μόνον. Δυστυχώς όμως πάρα πολλές τέτοιες προσλήψεις ήταν και είναι φωτογραφικές. Προσλαμβάνουν κάποιους βάσει συγκεκριμένης υπόδειξης και καθοδήγησης σε ένα Νοσοκομείο και αφού δουλέψει εκεί λίγο χρονικό διάστημα, μετακινείται προς την περιοχή απ΄ όπου προέρχεται. 
        Αυτό το όργιο των μεθοδευμένων ρουσφετολογικών μετακινήσεων, σαφώς συμβαίνει μόνον με τα ¨δικά τους παιδιά¨ και σε καμία των περιπτώσεων σε μια σειρά άλλων εργαζόμενων που ζητούν να μετακινηθούν λόγω προβλημάτων υγείας, η οικογενειακών κλπ άλλων προβλημάτων, στούς οποίους απαντούν με το νόμιμο αμετάθετο των επικουρικών.
     ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ για ΟΛΟΥΣ, εκτός από τα δικά τους παιδιά.....χάριν των οποίων θυσιάζουν ακόμη και την λειτουργία των Νοσοκομείων για την οποία  υποτίθεται ότι "κόπτονται¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: