Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ πρός το ΙΑΤΡΙΚΟ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του Νοσοκομείου μας.

Κύριε Διοικητά

       Στις 22.06.2021 έκανα εισαγωγή στην A΄ Παθολογική Κλινική (λόγω  έλλειψης κλίνης όμως, παρέμεινα στο χώρο της Βραχείας Περίθαλψης για νοσηλεία), πάσχων από Γαστρορραγία. Η νοσηλεία μου διήρκεσε 4 ημέρες και εξήλθα υγιής στις 26.06.2021.

       Επιθυμώ να μεταφέρετε τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στο άξιο Ιατρικό προσωπικό της   A΄ Παθολογικής Κλινικής (κυρία Φούκα, κύριο Καλογερόπουλο, ειδικευόμενους Ιατρούς) οι οποίοι τιμώντας στο ακέραιο τον όρκο του Ιπποκράτη και με την άριστη ιατρική τους κατάρτιση, φροντίζουν όλους τους ασθενείς με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

     Θα ήταν ατόπημα αν δεν αναφερόμουν στο νοσηλευτικό προσωπικό της Βραχείας Νοσηλείας, το οποίο πραγματικά με εντυπωσίασε και κατά ομολογία και των υπολοίπων ασθενούντων του θαλάμου, αποτελεί πρότυπο στο χώρο.       Όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου, διαπνέονται από υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού.  Αγόγγυστα, ακούραστα,  με μεγάλη ευγένεια, προσφέρουν στον ασθενή και στέκονται δίπλα του συνεχώς, κάνοντας τον να νοιώθει σιγουριά και ασφάλεια.

     Για τους παραπάνω λόγους θα επιθυμούσα να καταθέσω τα συγχαρητήρια μου για το άρτιο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό στο οποίο ηγείσθε, να σας έχει όλους ο Θεός καλά, για να συνεχίσετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο τις πολύτιμες υπηρεσίες σας.

Πάτρα 28.06.2021

       Με τιμή

Βλάσσης Κίτσος     Συνταξιούχος Δημ. Υπάλληλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: