Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

AΠΟΦΑΣΗ της 3ης/27.5.2014 Συνεδρίασης Δ.Σ Νοσοκομείου.

          Στην 3η/2014 Συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, που έγινε την Τρίτη 27/5/2014 και από την οποία απουσίαζαν οι ΣΙΑΜΟΥ και ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, είχαμε:
-       Την έγκριση 28 θεμάτων που αφορούσαν διαγωνισμούς, διαγωνισμούς που είχαν καθυστερήσει λόγω της πολύμηνης ανυπαρξίας του Δ.Σ στο Νοσοκομείο. 

-         Την έγκριση 6 θεμάτων που αφορούσαν το ΝΝΘώρακος, θέματα που είχαν να κάνουν με την έγκριση δαπανών, την απογραφή του 2013, διαγωνισμούς και επικύρωση αποφάσεων της εκεί υποδιοικήτριας.

-         Την έγκριση του διαγωνισμού, ανάθεση σε ιδιώτες της σίτισης του ΝΝΘώρακος, μια ανάθεση συνέχεια  προηγούμενων, δεδομένου ότι το σχετικό αυτό τμήμα της εστίασης στο ΝΝΘώρακος έχει ιδιωτικοποιηθεί προ πολλού.

-         Την έγκριση 6 θεμάτων που αφορούσαν την εξόφληση τιμολογίων και την έγκριση της παγίας του Νοσοκομείου.

-         Την έγκριση σχετικού διαγωνισμού – σύμβασης με την ΗΔΙΚΑ για υπηρεσίας προς το Νοσοκομείο, όπου συμπεριλαμβάνεται και η μισθοδοσία μας, όπου ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ζήτησε να συμπεριληφθεί ο όρος της έκδοσης και αποστολής και πάλι σε όλους μας των γνωστών χαρτιών Μισθοδοσίας.

         Σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Πετρόπουλος Κώστας, που συμμετάσχει στο Δ.Σ του Νοσοκομείου ως εκπρόσωπος των Εργαζομένων, έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω ζητήματα:

-         Τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που έχουμε στα Εργαστήρια και την ανάγκη μεταφοράς ΑΜΕΣΑ όλων των Εργαστηρίων στο διώροφο κτίριο.

-         Την αντιμετώπιση των μεγάλων ελλείψεων σε Νοσηλευτικό Προσωπικό, στη Τεχνική Υπηρεσία αλλά και της έλλειψης Ιατρών στη Χειρουργική Κλινική, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις.

-         Τα προβλήματα των οδηγών όπου πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για κάλυψη όλων των αναγκών μας άμεσα από το ΕΚΑΒ, επαναφέροντας την  Ασφάλεια και τους Οδηγούς των Κ.Υ στη θέση τους.

-         Το πρόβλημα που προέκυψε με το Χειρουργείο και συγκεκριμένα την προσπάθεια, έκ μέρους συγκεκριμένων Ιατρών, έκθεσης των Συναδέλφων μας στην ακτινοβολία, όπου ο Πρόεδρος του Σωματείου μας γνωστοποίησε την ανυποχώρητη και αδιαπραγμάτευτη στάση του, διαμηνύοντας τους  πώς εάν και εφ΄ όσον και όποτε το επιχειρήσουν οι Εργαζόμενοι θα απέχουν από τα χειρουργεία αυτών που θα το τολμήσουν να το επιβάλλουν.

-         To θέμα της Σχολής, το πόρισμα της ΕΔΕ που έχει γίνει για την εκεί Δντρια, αλλά και γενικότερα η λειτουργία της Σχολής.

-        Το πρόβλημα με την ανάθεση της Δνσης της Παθολογικής στον Κον Γκινόπουλο, μια απόφαση μη σύννομη και που πάρθηκε αναρμοδίως από τον Υποδιοικητή. Ένα ζήτημα που δεν ήθελε να το συζητήσουμε ο Δντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, ο οποίος για την προκλητικότατη στάση του δέχθηκε σκληρή επίθεση από τον Πρόεδρο  του Σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: